Amerika'ya Gitmenin En Kolay Yolu Dil Okulu

Üniversite tercih dönemiyle birlikte Amerika’daki dil eğitimi ve üniversitelere talepte büyük artış var. 
 

15 yıldır Amerika’da eğitim alanında da danışmanlık hizmeti veren TradeChamber & Education Services, eğitim almak veya sonrasında yerleşmek isteyen öğrencilere vize alımdan okullara yerleştirilmelerine kadar tam kapsamlı servis sunuyor. 


 
Yurtdışında okumak ve çalışmak isteyen gençlerin sayısında büyük artış var. Gençlerin en fazla gitmek istediği ülkelerin başında Amerika geliyor. 
 
Amerika’da yerleşik uzman kadrosuyla 15 yıldır eğitim danışmanlık hizmeti veren TradeChamber & Education Services firmasının yöneticisi İsmail Çelik şu bilgileri aktarıyor:
 
 “Son bir kaç yılda Amerika’daki üniversite ve dil kurslarına talep çok artmış durumda. Geçmiş yıllardan farklı olarak gençler en azında bir süre Amerika`da yaşayarak çalışmak istiyor. 
 
Biziim şirketimizin bünyesinde Amerikalı ve Türk göçmenlik avukatları, başvuru süreçlerinden ilgili makalelerin düzenlenmesi için Amerika`da üniversitelerden akademisyenler, okurken veya mezuniyetin hemen sonrasında çalışmak isteyenlerin şirket kurulum ve vergi konularını takip eden iş ve muhasebe uzmanları yer alıyor.” 
 
Amerika'da eğitim almak ile ilgili, uzmanlarımızla beraber düzenlediğimiz webinarımızı buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.  
 
AMAERİKA'DAKİ KADROMUZLA HER OKUL VE EYALET İÇİN HİZMET VERİYORUZ 
 
Üniversite tercihlerinin yapıldığı bu dönemde Amerika'da üniversite okumayı düşünen gençlerin sayısı daha da artmış durumda. Türkiye'de bazı özel üniversitelerin ücretleri Amerika'daki üniversitelerle yarışıyor. 
 
Bu nedenle bazı gençler yaklaşık bir bedel ödeyerek Amerika`da eğitim sonrası çalışma hakkı edinmek istiyor. Türkiye`de de ofisleri ve çalışanları olduğunu belirten İsmail Çelik kendilerinin sundukları servis anlamında farklılıklarını özetliyor:
 
 "Biz öğrencinin ihtiyaçlarına ve talebine göre en uygun çözümü sunuyoruz. Bizim New York - New Jersey – California gibi başlıca eyaletlerde anlaşmalı dil okulu ve üniversitelerimiz var. 
 
Ancak bir öğrenci gelip ben şu eyalette şu dil okulu veya üniversiteye gitmek istiyorum veya kabul aldım dediğinde de yardımcı oluyoruz. Hatta bu şekilde Türkiye'de bazı eğitim danışmanlık firmaları da bizden hizmet alıyor.”  
 
AMERİKA'YA GİTMENİN EN KOLAY YOLU: DİL OKULU
 
  Son dönemde Amerika'dan turist vizesi almak dahi zorlaştı. İsmail Çelik bu noktada şu tavsiyelerde bulunuyor:
 
 "Türkiye`deki göçmen avukatımızın da aktardığı bilgi de son dönemde Türkiye`den ABD konsolosluğundan vize almanın biraz zorlaştığı ve sürecin uzadığı yönünde. Bu noktada eğitimli arkadaşlara Amerika`ya gitmenin en kolay ve ekonomik yolunun dil okulu olduğunu söyleyebilirim. 
 
Ancak özellikle 30 yaş üzeri ve/veya İngilizce dil eğitimi veren üniversite mezunu arkadaşların vize başvurularını ve dil okulu seçimlerini daha dikkatli şekilde yapmaları gerekiyor. 
 
Türkiye`deki ve Amerika`daki göçmenlik avukatlarımız bu konuda öğrencilere yardımcı oluyor. Ayrıca, vize mülakatı konusunda da öğrenciler ile öncesinde çalışıyoruz.”

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.