Enuygun'dan öğrencilere 30TL indirimli bilet fırsatı

Enuygun mobil uygulamasını indirip, edu.tr uzantılı e-mail adresi ile üye olan öğrenciler otobüs biletlerinde 30 TL indirimden yararlanabilecek. 
 

 Okulların kapanmasıyla birlikte ailesinden uzakta yaşayan öğrencilerin memleketlerine dönme telaşı başlıyor. 
 


Türkiye’nin Seyahat Sitesi enuyguncom öğrencilere destek olmak amacıyla yeni bir kampanya başlattı. Söz konusu kampanya çerçevesinde Enuygun mobil uygulamasını indirip, edu.tr uzantılı e-mail adresi ile üye olan öğrenciler otobüs biletlerinde 30 TL indirimden yararlanabilecek. 
 
 50 TL ve üzeri tutardaki otobüs biletlerinde geçerli olan kampanya 6 Temmuz 2022 tarihine kadar sınırlı adetlerle devam edecek. Kampanyaya dair detaylı bilgi almak için Enuygun Kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirsiniz.  
 
Wingie Enuygun Group Hakkında 
 Wingie Enuygun Group, teknolojik gelişmelerin öncüsü olan, dijital düşünen ve kullanıcılarına en kusursuz deneyimi sunmak için çalışan seyahat odaklı bir teknoloji şirketidir. 
 
Wingie Enuygun Group, her ay en uygun seçeneklerle buluşturduğu 20 milyonun üzerinde ziyaretçisi ile Türkiye’de seyahat sektörünün online dönüşümüne yön veriyor. 
 
Hizmet verdiği alanlar arasında uçak bileti, otel, otobüs bileti, araç kiralama, kredi ve sigorta yer alıyor. 10 milyonun üzerinde uygulama indirme ile seyahat sektöründe öncü olma özelliğini taşıyan Enuygun; 2028’e kadar dünyanın en büyük 5 online seyahat şirketi arasına girme vizyonuna paralel olarak, global markası Wingie ile 5 dilde hizmet sunuyor.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.