Sabancı Üniversitesi Lise Öğrencilerine Üniversite Deneyimi Yaşatmayı Sürdürüyor

Sabancı Üniversitesi’nin 14 – 17 yaş arası öğrencilere yönelik online olarak düzenlediği Lise Kış Okulu ve Nanoteknoloji Kış Okulu, Türkiye’nin 13 ilinden ve Almanya’dan katılımcıları ağırladı. 
 

Sabancı Üniversitesi Lise Kış Okulu ve Nanoteknoloji Kış Okulu, 14-17 yaş arası öğrencilere üniversite deneyimi yaşatırken; doğa bilimleri ve mühendislik, sosyal bilimler, sanat, yönetim gibi farklı alanlarda eğitim imkanı sunuyor. 


 
2021-22 Ara Tatil döneminde gerçekleştirilen Online Lise Kış Okulu ve Online Nanoteknoloji Kış Okulu’na Türkiye’nin 13 ilinden ve Almanya Nürnberg’den toplam 221 öğrenci katıldı. 
 
24 Ocak – 4 Şubat 2022 tarihleri arasında gerçekleşen Online Lise Kış Okulu’nda öğrenciler 20’den fazla üniversite dersi arasından seçim yaparak ilgili oldukları alanlarda farklı bir öğrenme deneyimi yaşadı. 
 
Sabancı Üniversitesi Nano Tanı İçin Fonksiyonel Yüzeyler ve Arayüzler Mükemmeliyet Merkezi (EFSUN) ve Sabancı Üniversitesi Nanoteknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi (SUNUM) içerik desteğiyle sunulan Online Nanoteknoloji Kış Okulu’nda ise öğrenciler nano üretimden, pil çalışma prensibi ve genetik hastalıklara kadar farklı alanlarda bilgi sahibi oldular. 
 
 Sabancı Üniversitesi’nin Lise Yaz Okulu programı için https://liseyazokulu.sabanciuniv.edu/ linkinden bilgi alabilirsiniz.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.