Logitech Scribe, beyaz tahta deneyimini mükemmel netlikte online toplantılara taşıyor

Yapay zeka destekli beyaz tahta kamerası Logitech Scribe, online toplantılarda tüm katılımcılara yüz yüze toplantı deneyimi yaşatıyor. 
 

Son 2 yıldır küresel anlamda üstesinden gelmek için çabaladığımız ve başarılı bir yol katettiğimiz pandemi dönemi, uzaktan çalışma gibi pek çok trendin kalıcı olmasını sağladı. 
 


Logitech, ise uzaktan çalışma deneyimini kusursuzlaştırmak üzere yoğun bir şekilde çalışmayı sürdürüyor. 
 
Yüz yüze toplantı deneyimini online olarak sunmak ve katılımcılara interaktif bir deneyim yaşatmak amacıyla toplantı odalarındaki ihtiyaçlara yönelik yapay zeka destekli çözümler geliştiriyor. 
 
Toplantı ve sınıflardaki katılımcıların bilgiye eşit derecede ulaşabilmesi amacıyla geliştirilen yapay zeka destekli bir beyaz tahta kamerası olan Logitech Scribe, Microsoft Teams ve Zoom gibi önde gelen hizmetlerle uyumlu içerisinde çalışıyor. 
 
Logitech Scribe, beyaz tahta içeriğini inanılmaz netlikte görüntülü toplantılara yansıtarak tüm katılımcılara neredeyse aynı odadaymışçasına bir deneyim yaşatıyor. 
 
Toplantı odalarından sınıflara, Logitech Scribe, hibrit çalışma ve öğrenme hayatının daha yaygın hale geldiği bu dönemde, kullanım kolaylığı ve pratik tasarımı sayesinde öğrenmeyi, beyin fırtınalarını ve ekip toplantılarını daha üretken hale getiriyor. 
 
Gruplar halinde çalışmayı veya fikir üretmeyi teşvik eden Logitech Scribe, online olarak odadaki herkesin tahtayı mükemmel bir şekilde görmesine imkan veriyor. 
 
Microsoft Teams Rooms ve Zoom Rooms ile entegre bir şekilde çalışan Logitech Scribe kolay kurulum ve kullanımıyla zahmetsiz bir deneyim sunuyor. 
 
Oda içi katılımcılar, Logitech Scribe'ın kablosuz düğmesine basarak veya Logitech Tap gibi toplantı odası dokunmatik denetleyicisine dokunarak beyaz tahta içeriğini görüntülü toplantılarda tek tuşla hızlıca paylaşabiliyor. 
 
Kablosuz tuşu Zoom Rooms ile mükemmel uyum içerisinde çalışıyor. Logitech Scribe ayrıca hemen hemen her video konferans uygulamasına sahip bir USB içerik kamerası olarak çalışarak toplantı odalarında, sınıflarda ve hatta ev-ofislerinde de kullanma esnekliği sağlıyor. 
 
Logitech Türkiye Video Konferans Ürünleri Kategori Yöneticisi Kürşat Fatih Masatçı, "Logitech olarak kurumlarda hibrit çalışma süreçlerinin oldukça yaygınlaştığı günümüzde toplantı odalarında, sınıflarda ve masaüstlerinde ortak bir şekilde çalışan katılımcıların verimliliklerini artırmak için yapay zeka destekli çözümler sunuyoruz. 
 
Beyaz tahta içeriğini mükemmel netlikte ve gerçek zamanlı görünümde kullanıcılarına sunarak video konferans deneyimini yüz yüze deneyime yakın bir şekilde yaşatmayı hedefleyen Logitech Scribe, Teams ve Zoom gibi günümüzün en popüler bulut hizmetleriyle de uyumlu içerisinde çalışarak kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor.” dedi. 
 
 Logitech’in online toplantı katılımcılarına beyaz tahtanın net, gerçek zamanlı görünümünü sağlayan özel bir beyaz tahta kamerası Scribe, 120x180cm boyutuna kadar kuru silinebilir yüzeylerde kusursuz bir performans sergiliyor. 
 
Yerleşik yapay zeka sistemini kullanan Logitech Scribe, kullanıcıların beyaz tahtayı hiçbir engel olmadan görebilmesi için sunum yapan kişiyi şeffaf hale getirebiliyor veya içeriğin daha kolay okunması için işaretleyicilerin rengini otomatik olarak geliştiriyor. 
 
Scribe, ortak çalışma oturumları için favori bir araç olan post-it gibi dijital olmayan diğer içerikleri bile algılama yeteneğine sahip olmasıyla fark yaratıyor. 
 
Temiz bir şekilde duvara monte tasarımı ve özenli kablo yönetimi ile Logitech Scribe, herhangi bir modern ofise veya sınıfa modern bir şekilde uyum sağlıyor. Ürün hızlı bir şekilde kurulup çalıştırılabilmesi için ihtiyaç duyulan her şeyle birlikte geliyor. 
 
Kutusunda, beyaz tahta kamerasıyla birlikte bir kablosuz paylaşım tuşu, montaj bileşenleri, güç kaynağı ve uygun ölçekte dağıtım için kategori kabloları yer alıyor.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.