Casper Via E30 İle Akıllı Telefonda Akıllı Seçim Dönemi Başlıyor

Bir telefonla daha iyi neler yapılabilir sorusuna güçlü ve trend tasarıma sahip yeni telefonu VIA E30 ile ideal cevabı veren Casper, fiyat / performans kriterlerinde Türk kullanıcılarına hayallerindeki telefonu sunuyor. 
 

Deneyimlere değer katacak güçlü teknolojiyi yüksek batarya ve geniş ekran tasarımıyla buluşturan VIA E30, Android 11 sürümüyle de en güncel ayrıcalıkları süper akıcı performansla bir araya getiriyor. 
 


Telefon kullanımında duyulan ihtiyaçlar, hayatın daha da teknoloji odaklı ilerlemesiyle değişkenlik gösteriyor. 
 
Kimi kullanıcılar en mutlu anlarını çok iyi kameralarla kayıt altına almak isterken kimi kullanıcılar da tüm gün yanlarında olacak güçlü performans sergileyen akıllı telefonlara ilgi gösteriyor. Ancak son günlerde artan fiyat endeksi kullanıcıların ihtiyaç duydukları telefonlara ulaşmalarını ertelemelerine neden oluyor. 
 
Giriş segmenti telefon kategorisine yeni bir anlayış getirdiği VIA E30 ile kullanıcılara akıllı telefonda akıllı seçim fırsatını tanıyan Casper, iyi bir telefondan beklenen her şeyi, en ulaşılabilir haliyle tüketicilere sunuyor.  
 
Akıllı Telefonlarda Cebe En Uygun Seçim 
Profesyonel fotoğraf çekebilmek, güçlü batarya ile gün boyunca mobil halde kalabilmek ya da süper performans sergileyen oyun teknolojisiyle keyifli dakikalar geçirebilmek hayal olmaktan çıkıyor.
 
Sürekli geliştirdiği telefonlarıyla güçlü performansı trend tasarımlarla buluşturan Casper, giriş segmenti telefon kategorisine yeni bir anlayış getiren VIA E30 ile kullanıcıları akıllı telefonda akıllı seçim yapmaya davet ediyor. 
 
İhtiyaçlara ve beklentilere göre yüksek fiyatlara ulaşan akıllı telefon tercihlerinde bir telefondan elde edilecek en yüksek verimliliği uygun fiyat politikasıyla aktaran Casper, 4 farklı kamerasıyla profesyonel fotoğraf ve selfie çekilmesine olanak tanıyan VIA E30 telefonunu platin mavi, platin beyaz ve platin siyah seçenekleriyle tüketicilerine farklı alternatifler sunuyor. 
 
 Kullanıcıların Aradığı Performans Şık Tasarımla Buluştu
64GB ROM ile en sevilen diziler, oyunlar ve müzikler için her zaman daha fazla alan talep eden kullanıcıları mutlu eden VIA E30, 4GB RAM ile hızlı program geçişlerine sahip olurken, arka planda daha fazla uygulama çalıştırmaya olanak sağlıyor. 
 
MediaTek Helio G35 işlemci gücüyle HyperEngine oyun teknolojisinin keyfini %89,8 ekran gövde oranıyla birlikte kullanıcılara büyük ekran konforunda sunan E30, uzun ömürlü 5.000 mAh güçlü tasarruf piliyle destekleyen VIA E30, 5.000 mAh’lik güçlü bataryasıyla da uzun pil ömrü vadediyor.
 
Aynı zamanda 16MP+5MP+2MP arka kameraları ve single portrait, beauty, fill light ve continue shot kamera modlarıyla fotoğrafların ek bir uygulamaya gerek kalmadan düzenlenmesini de sağlayan E30, tam 12 farklı kategoriyi AI kamerası sayesinde fotoğraf çekerken tanıyabiliyor, gelişmiş algoritma ile otomatik ve akıllıca hedefli senaryolarla fotoğrafları optimize ediyor.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.