İngilizce öğrenmek isteyenlere British Council’dan yüzde 30 indirim fırsatı

British Council’ın uzman öğretmenleri eşliğinde, dünyanın dört bir yanından katılımcılarla çevrimiçi ve interaktif İngilizce kursları sunan English Online, 26-30 Kasım tarihlerinde Black Friday’e özel tek seferlik yüzde 30 indirim fırsatı sunuyor. 
 

68 TL’den başlayan ders fiyatları ile İngilizce öğrenme şansı... Öğrencilerin İngilizce dil becerilerini geliştirmek amacıyla öğrenmelerini özelleştirmelerine, ders programlarını seçmelerine ve çevrimiçi etkileşimli canlı sınıflara katılmalarına imkan sunan ‘English Online’, aynı zamanda öğrencilerin, dünyanın dört bir yanından British Council öğretmenleri ve öğrencileriyle birlikte çalışmalarını olanak tanıyor. 
 


26-30 Kasım tarihlerine özel olarak, tek seferlik sunulan yüzde 30 indirim teklifi, öğrencilerin kendilerine yatırım yapmak ve dillerini geliştirmek için eşsiz bir imkan yaratıyor. 
 
 En fazla on kişiden oluşacak şekilde tasarlanan çevrimiçi sınıflar, öğrencilere İngilizce öğrenme deneyiminde avantaj sağlıyor. 
 
‘English Online’, öğrencilerin ihtiyaçları doğrultusunda tasarlanan 55 dakikalık çevrimiçi ve etkileşimli dersler ve kişiselleştirilmiş çalışma planları sunuyor. 68 TL’den başlayan grup dersleriyle küçük gruplu sınıfların yanı sıra isteyenler, birebir özel derslerle İngilizce pratik yapabiliyor. 
 
İngilizce öğrenenler, nerede olurlarsa olsunlar platforma kolayca erişebiliyor ve dil becerilerini haftanın 7 gün 24 saati geliştirebiliyor. Her tema paketinin tamamlanmasının ardından, öğrenciye British Council bitirme sertifikası veriliyor. 
 
British Council İngilizce dil uzmanları tarafından geliştirilen ve Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programı (CEFR) ile eşleştirilen ‘English Online’, A1 ile C1 seviyeleri arasındaki tüm öğrenciler için entegre bir öğrenme programı sunuyor. 
 
Mevcut seviyelerini belirlemek isteyen öğrencilerin, ‘English Online’ ile ücretsiz seviye testine girmeleri ve aynı zamanda yedi günlük ücretsiz deneme yapma şansları da bulunuyor. 
 
 26-30 Kasım tarihleri arasında sunulan yüzde 30 indirim teklifinden faydalanmak ve daha fazla bilgi almak için https://englishonline.britishcouncil.org/tr/ websitesi ziyaret edilebili

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.