TYT’ye Tudem kalitesi geldi

Türkiye’nin önde gelen eğitim ve kültür yayıncılarından olan Tudem Yayın Grubu, okul öncesi, ilkokul ve ortaokul yayınlarının ardından TYT, AYT ve lise yayınlarıyla ortaöğretime de kaliteyi getiriyor. 
 

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (TYT-AYT-YDT) girecek kişi sayısı her yıl katlanarak artıyor. 
 
Geçtiğimiz yıl 2,5 milyonu aşkın kişinin katıldığı TYT ve AYT sınavlarına bu yılki katılım oranının da yüksek olması bekleniyor. Uzmanlar üniversite yolunda ter döken gençlere düzenli çalışmaları ve kaynak seçimini doğru yapmaları tavsiyesinde bulunuyor. 
 
Türkiye’nin önde gelen eğitim ve kültür yayıncılarından Tudem Yayın Grubu, sınavlara girecek adaylara ihtiyaç duydukları özgün ve güvenilir kaynakları sunuyor. 
 
 1984 yılından bu yana öğrencileri ve eğitimcileri nitelikli eğitim yayınlarıyla buluşturan Tudem, bu yıl hazırladığı TYT Soru Bankaları ile TYT’ye girecek adaylara başarının yolunu açıyor. 
 
Tudem’in alanında uzman eğitmenleri tarafından, ÖSYM’nin düzenlediği tüm sınavlar analiz edilerek hazırlanan Tudem TYT Soru Bankaları, yeni nesil sorularla zenginleştirilmiş ve sayıları TYT’deki ağırlığa göre belirlenmiş farklı zorluk seviyesindeki testlerden oluşuyor. Kitaplardaki tüm soruların video çözümlerine testlerin başındaki kare kodlarla ulaşılabiliyor. 
 
Türkçe, Paragraf, Matematik, Geometri, Fizik, Kimya, Biyoloji, Tarih, Coğrafya, Felsefe, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi olmak üzere toplam 11 branşta yayımlanan Tudem TYT Soru Bankalarının konulara göre düzenlenen her bölümünde zorluk seviyeleri değişen dört tür test yer alıyor. 
 


Konunun ilk testleri olan Kavrama Testleri, konuyu kavramaya yardımcı olan kolay-orta zorlukta sorulardan oluşuyor. Bu testler soruyu çözmeye yardımcı detaylar ve ipuçları içeren bilgi kutucuklarıyla destekleniyor. 
 
Zorluk seviyesi bakımından orta/ileri düzey sorulardan oluşan Pekiştirme Testleri öğrenilen konuyu pekiştirmeyi sağlıyor. İleri Testler tam öğrenmeyi ölçme niteliği taşıyan zor ve seçici sorulardan oluşuyor. 
 
Tam TYT Ayarı Testler ise ÖSYM tarzında hazırlanan ve zorluk seviyesi TYT ile paralellik gösteren sorulardan oluşuyor. Kitabın sonunda da adayların kendilerini sınaması için hazırlanan Deneme Sınavları yer alıyor. 
 
Mobil Ölçme özelliğine sahip olan Tam TYT Ayarı Testler ve Deneme Sınavları, adayların başarılarını kolayca ölçmesini sağlıyor. Tudem TYT Soru Bankaları, akıllı dijital asistan AKAS şifresiyle dijital ortamda ulaşılabilen ve akıllı tahtaya ya da Zoom, Meet, Skype gibi uygulamalar aracılığıyla ekran paylaşımına uygun içeriğiyle eğitimcilerin de işini kolaylaştırıyor.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.