Nef Vakfı öğrenci bursu başvuruları devam ediyor

Sosyal sorumluluk bilincinin yaygınlaşması için çalışmalarına devam eden Nef Vakfı öğrenci bursları için başvuru süresi uzatıldı. 
 

Ön başvurular 1-30 Ekim tarihleri arasında online olarak gerçekleşecek. 
 
Tüm Türkiye’de lisans düzeyinde okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olanağı sağlayan Nef Vakfı, 2021-2022 öğretim yılı bursları için başvuru sürecini uzattı. 
 
Nef Vakfı öğrenci bursları ön başvuruları 30 Ekim 2021 tarihine kadar yapılabilecek. T.C. vatandaşı olan ve devlet üniversitelerinde lisans bölümlerinde okuyan aynı zamanda başka bir kamu veya özel kurumdan maaş, ücret veya burs almayan öğrenciler, burs başvurusunda bulunabilecek. 
 


Ara sınıfta okuyan öğrenciler için genel başarı ortalamasının 4 üzerinden en az 2,0 olması ve bir üst sınıfa geçiş hakkına sahip olması şartı aranacak. Bölüm ayrımı ya da birinci öğretim ve ikinci öğretim ayrımı gözetilmeyecek. 
 
Karşılıksız olarak sağlanacak olan burslar 10 ay boyunca kesintisiz devam edecek. Üniversite eğitimine devam eden şehit-gazi çocukları ve yüzde 45 engelli raporu bulunan adaylar öncelikli olarak değerlendirilecek. 
 
Nef Vakfı bursu sağlanan öğrenciler, sosyal sorumluluk çalışmalarına gönüllü katılım gösterebilecek. Nef Vakfı başvuruları www.nefvakfi.org adresinde yer alan online burs başvuru formunu doldurarak gerçekleştirilebilecek. 
 
Başvuru sürecinin ardından sonuçlar açıklandığında online başvuru yapan tüm adayların belirtmiş oldukları telefon numaralarına SMS olarak geri dönüş sağlanacak.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.