Tudem Yayın Grubu, yeni eğitim öğretim yılına hazır

Tudem Yayın Grubu, okul öncesinden liseye farklı yaş gruplarındaki öğrencilere hitap eden toplam 300 çeşit eğitim yayını ve öğretmenlere sunduğu teknoloji desteğiyle yeni eğitim öğretim yılına hazır. 
 

 Türkiye’de nitelikli eğitimin yaygınlaşması adına 1984 yılından bu yana eserler üreten Tudem Yayın Grubu, 2021-2022 eğitim öğretim yılını yeniliklerle karşılıyor.  
 
Okul öncesinden liseye, 300 çeşit yayın 
Tudem Yayın Grubu’nun yeni eğitim öğretim yılı için hazırladığı ürün gamında Tudem Eğitim, BlokTest, Uçanbalık Eğitim ve BilgiKüpü markalarıyla okul öncesinden liseye kadar farklı yaş gruplarındaki öğrencilere hitap eden toplam 300 çeşit ürün bulunuyor.


 
Erken öğrenme dönemindeki çocukları okula ve hayata hazırlayan Uçanbalık Eğitim, bu yıl koleksiyonuna eklediği Ana Sınıfı Seti ve Ana Sınıfı Kavram Kitapları ile ana sınıfı öğrencileri ve öğretmenlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. 
 
Bilim, teknoloji, mühendislik ve matematiği bir araya getiren STEM felsefesini sanatın tasarım ve keşif gücüyle zenginleştiren STEMA Erken Öğrenme Seti, fark yaratan içeriğiyle çocukları erken yaşta 21. yüzyıl becerileriyle donatıyor. 
 
36+ Erken Öğrenme Seti ve 48+ Erken Öğrenme Seti, zengin içerikleri, ebatları ve tasarımlarıyla çocukların öğrenme süreçlerine katkıda bulunuyor. Eğitimciler ve anne babalardan tam not alan 60+ Erken Öğrenme Seti de Uçanbalık koleksiyonundaki yerini koruyor. 
 
Tudem Eğitim ve BlokTest markaları ise 2021-2022 eğitim öğretim yılını, MEB’in 2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde benimsediği “Beceri Temelli Eğitim Modeli”ne uygun olarak hazırlanan; İlkokul ve ortaokula yönelik 3 Boyut ve Kılavuz Deneme, ilkokula yönelik Dinamik Soru Bankası, ortaokula yönelik Beceri Temelli Soru Bankası ve liseye yönelik TYT Soru Bankası isimli ürün gruplarıyla karşılıyor. Beceri temelli yeni nesil sorular içeren bu yayınlar, öğrencileri hem okulda hem de sınavlarda başarıya ulaştırmayı hedefliyor. 
 
 BilgiKüpü markasının ürünleri, güncel içerikleri, yeni nesil soruları, kullanıcı dostu tasarımları ve uygun fiyatlarıyla, 2021-2022 eğitim öğretim yılında da yeni nesil öğrenci ve öğretmen profilinin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. 
 
Öğretmenlere dijital destek Eğitim teknolojilerine büyük önem veren Tudem Yayın Grubu bu alanda yaptığı yatırımlarla 2021-2022 eğitim öğretim yılında tam 250’den fazla yayınında öğretmenleri Akıllı Dijital Asistan AKAS ve Mobil Ölçme teknolojileri ile destekliyor. Akıllı Dijital Asistan AKAS sistemi, 180 yayında öğretmenlere ücretsiz olarak sunuluyor. 
 
Hem yüz yüze hem de uzaktan eğitimde kullanılabilen AKAS, 2021-2022 eğitim öğretim yılında kazanımların öğrencilere aktarılmasında öğretmenlerin en büyük yardımcısı olacak. 
 
Öğretmenler ayrıca BlokTest’in 75 yayında sunduğu Mobil Ölçme uygulamasıyla optik okuma, ölçme ve raporlama süreçlerini saniyeler içinde tamamlayabiliyor. 
 
 Tudem Yayın Grubu Genel Müdürü Sinan Çam, “1984 yılından bu yana nitelikli eğitim yayıncılığı anlayışından ödün vermeden ürettiğimiz kitap ve setlerle öğrenciler, öğretmenler ve anne babaların tercihi olduk. 
 
2021-2022 eğitim öğretim yılında da öğrencilerin ihtiyacını, seviyesini ve öğretim programlarını esas aldığımız yayınlarımız ve öğretmenlerimize sunduğumuz teknoloji destekli zengin içerikler ile en iyiyi hedefliyoruz,” diyor. 
 
Tudem Yayın Grubu’nun 2021-2022 eğitim öğretim yılı için hazırladığı eğitim yayınları hakkında detaylı bilgi edinmek için www.tudem.com adresinden Uçanbalık Kataloğu, İlkokul Eğitim Yayınları Kataloğu ve Ortaokul Eğitim Yayınları Kataloğu’nu inceleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.