Linktera’dan Gençlere RPA ve JAVA Teknolojileri Eğitimleri

LinkteraLABS TechTalent Bootcamp kapsamında 40 gence 120 saat eğitim verildi
 

Uçtan uca danışmanlık ve dijital dönüşüm projeleri yürüten Linktera, Ar-Ge merkezi olan LinkteraLABS bünyesinde düzenlediği TechTalent Bootcamp ile bir ay boyunca gençlere Robotik Süreç Otomasyonu ve JAVA teknolojileri üzerine eğitimler verdi. 


 
Programı başarıyla tamamlayanlar arasından seçilecek katılımcılar Linktera’da kariyer yapma imkânı kazanacak. 
 
Program sonunda yapılan online mezuniyet töreninde gençlerle buluşan Linktera Genel Müdürü Taşkın Osman Aksoy, “Hızla gelişen teknoloji dünyasında gençlerin ve Linktera çalışanlarının bilgi birikimini geliştirmek ve kariyer yollarında desteklemek her zaman öncelik verdiğimiz bir konu. 
 
Ar-Ge merkezimiz olan LinkteraLABS çalışmalarımızı hızlandırarak daha fazla gence ve çalışanımıza katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi. 
 
Dijital dönüşüm süreçlerinde desteğe ihtiyaç duyan firmalara küresel standartlarda ürün desteği, proje danışmanlığı, sistem entegrasyonu ve uçtan uca proje yönetimi hizmetleri sunan Linktera, Ar-Ge merkezi LinkteraLABS çatısı altında firmalara özel uygulamalar, yapay zekayla karar veren robotlar ve yazılımlar geliştiriyor. 
 
Linktera, LinkteraLABS bünyesinde düzenlediği TechTalent Bootcamp ile 4 hafta boyunca gençlere RPA ve JAVA teknolojileri hakkında eğitimler verdi. Eğitime başvuran 800 üniversite son sınıf öğrencisi ve yeni mezunlar arasından 40 kişi programa dahil olma şansı yakaladı. 
 
Boğaziçi, Koç, Yıldız Teknik, ODTÜ, Ege, 9 Eylül, İzmir Yüksek Teknoloji, Marmara, Uludağ ve Gebze Teknik Üniversiteleri olmak üzere Türkiye’nin birçok üniversitesinden öğrenciler programa katılım sağladı. 
 
RPA ve JAVA eğitimlerine ek olarak Linktera çalışanları öğrencilere danışmanlıktaki kariyer yolları ve kurumsal mimaride yer alan teknolojiler konularında mentorluk yaptı. Programı başarıyla bitiren katılımcılar sınav performansına bağlı olarak Linktera ekibine katılma şansı elde edecek.  
 
LinkteraLABS, yazılım sektörüne kan pompalıyor 
Program sonunda yapılan online mezuniyet töreninde katılımcılarla buluşan Linktera Genel Müdürü Taşkın Osman Aksoy konuşmasında şu sözleri ifade etti: 
 
“Hızla gelişen teknoloji dünyasında gençlerin ve Linktera çalışanlarının bilgi birikimini geliştirmek ve kariyer yollarında desteklemek her zaman öncelik verdiğimiz bir konu. Bu noktada teknik ve kişisel gelişim programlarıyla destekleyerek sektöre ve Linktera’ya değer katabilmek gurur verici. 
 
Ar-Ge merkezimiz olan LinkteraLABS çalışmalarımızı hızlandırarak daha fazla gence ve çalışanımıza katkı sağlamaya devam edeceğiz. Programı başarıyla tamamlayan tüm katılımcıları içten tebrik ediyor ve değerli katılımları için teşekkür ediyorum.”

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.