Pazarlama alanında kariyer planlayan gençlere Avon Genç Yetenek Programı’na katılma fırsatı

Yenilikçi ve yaratıcı fikirleri hedefleyen ve bu sene ikincisi düzenlenen Avon Bright Minds Challenge yarışmasına başvurular başladı. Her yıl farklı bir temanın işlendiği yarışmanın bu yılki konusu ‘pazarlama’ olarak belirlendi. 
 

Gençler pazarlama alanında en yaratıcı fikirlerini sunarak geleceğe dair sektör beklentileri ve ihtiyaçlarına yön verme imkanı elde edecek. Yarışmanın en dikkate değer fikirleri ise hem para ödülüne hem de gelişimlerine katkıda bulunacak ödüllere sahip olacak.


 
Avon Türkiye tarafından hayata geçirilen ve bu sene ikincisi düzenlenen genç yetenek programı Avon Bright Minds Challenge 2021 yarışması için başvurular alınmaya başlandı. Lisans 3 ve 4’üncü sınıf ile Yüksek Lisans 1’inci sınıf öğrencilerinin ekipler halinde katılabildiği yarışma, online olarak gerçekleşecek. 
 
Gençler, 21 Şubat tarihine kadar başvuru yaparak, pazarlama alanındaki en yaratıcı fikirlerini Avon Pazarlama Yöneticilerine ve liderlik ekibine sunacak.  
 
Yarışmada ilk üçe giren ekipler ödüllendirilecek 
 Avon Bright Minds Challenge yarışmasına iyi derecede İngilizce bilen ve staj tecrübesi bulunan, analitik, yaratıcı ve yenilikçi fikirleri olan ve fikirlerini paylaşmayı seven tüm genç yetenekler katılabilecek. Başvurular en az 2, en fazla 5’er kişiden oluşan ekipler halinde yapılabilecek. 
 
Ön eleme sonrası 4 haftalık süre boyunca, konuyla ilgili yenilikçi ve yaratıcı fikirlerin yer aldığı çalışmayı hazırlayanlar, Avon Pazarlama Yöneticileri ve daha sonra Avon Liderlik Ekibi’ne proje sunumlarını gerçekleştirecek. 
 
Kazanan birinci grup kişi başı 5 bin TL değerinde para ödülünün yanı sıra profesyonel kariyer koçluğu ve Avon liderlerine tersine mentorluk yapma imkanı elde edecek. 
 
Yarışmanın ikincilerine kişi başı 3 bin 500 TL, üçüncü grup üyelerine ise kişi başı 2 bin 500 TL değerinde para ödülü verilecek.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.