Pepsi 150 öğrencinin eğitimine katkıda bulundu.

Türk Eğitim Vakfı’nın (TEV) Uzaktan Eğitimde Eşit Fırsat Hareketi’ne Bir Destek de PepsiCo’dan Teknolojiye erişim imkanı kısıtlı öğrencilere teknoloji desteği sağlamak amacıyla yola çıkan TEV’e bir katkı da PepsiCo Türkiye’den geldi.
 

TEV’in başlattığı ‘Uzaktan Eğitimde Eşit Fırsat Hareketi’ni destekleyen PepsiCo, 150 öğrencinin eğitimine katkıda bulundu. 
 


Türk Eğitim Vakfı (TEV)’in 81 ilde öğrenim gören üniversiteli bursiyerlerine teknoloji desteği sağlamak amacıyla başlattığı ‘Uzaktan Eğitimde Eşit Fırsat Hareketi’ne PepsiCo Türkiye de katıldı.
 
 Uzaktan Eğİtime Teknoloji Desteği Burs Fonu’na bağışta bulunan PepsiCo, 150 öğrencinin eğitim-öğretim süreçlerine katkı sağladı. 
 
TEV’in, pandeminin eğitim, sosyal ve ekonomik hayata etkilerini analiz ettiğimiz bursiyer araştırmasında öğrencilerin temel ihtiyaçlarının İnternet Bağlantısı ve bilgisayar desteği olduğu ortaya çıktı. 4500 üniversite bursiyeri içinde 1000’e yakının bilgisayarı bulunmuyor, 3000’e yakın bursiyerin evinde de öğrenci sayısının çok altında bilgisayar var. 
 
TEV’in başlatmış olduğu harekete, kurumlardan gelen destekle birlikte üniversite öğrencilerinin teknolojiye erişim olanağı artarken, yapılan bağışlarla gençlerin uzaktan eğitim süreçleri de kolaylaşmış oldu.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.