Yeni Nesil Dijital İçerik Uygulaması Gain Google Play, Apple Store Ve Huaweı App Store Üzerinden İndirilebiliyor

30 Aralık’ta yayın hayatına başlayan yeni nesil içerik platformu GAİN uygulaması Google Play, Apple Store ve 2020 öncesi cihazlar için Huawei App Store üzerinden mobil kullanıcıların erişimine sunuldu. 
 

Yeni nesil dijital içerik uygulaması ‘GAİN’ 30 Aralık itibariyle yayın hayatına başladı.
 


Yüzlerce farklı programı bünyesinde barındırarak kullanıcılarına yepyeni bir seyir deneyimi vadeden ‘GAİN’, Google Play, Apple Store ve 2020 öncesi cihazlar için Huawei App Store’da yayında. 
 
31 Aralık akşamı için Doğu Demirkol, Teoman ve Boğaziçi Caz Korosu’nun performanslarının yanı sıra Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş’ın karantina dönemi bir fenomene dönüşen programı Mücbir Sebepler’in yeni yıla özel gerçekleştireceği “Mücbir Yılbaşı” programı ile izleyicilere unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor. 
 
Geniş bir içerik yelpazesi ile izleyicileri ile buluşan Gain’i , mobil cihazlar üzerinden aşağıdaki linklerden ücretsiz olarak indirebilirsiniz; 
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.trgain.mikrogain https://apps.apple.com/us/app/gai-n/id1516180910 https://appgallery.huawei.com/#/app/C103593621  
 
GAİN Hakkında  
30 Aralık 2020 tarihi itibariyle yayın hayatına başlayan Gain, yeni nesil çevrimiçi dijital bir medya platformu. Kullanım kolaylığı sağlayan dikey ve yatay formatta, kısa ve özgün içeriklerinin yanı sıra akıllı izleme teknolojisi sayesinde kişiye özel yayın akışı sunuyor. 
 
Gain, bağımsız ve yeni medya üreticilerini, farklı düşünceleri ve formatları, yeni kazanımları ve yetenekleri önemsiyor. Kullanıcısına hem eğlenceli hem de bilgi veren bir içerik izleme deneyimi sağlıyor. 
 
“Şimdi ne izlesem?” sorusuna izleyicisinin zevkleri, günlük aktiviteleri ve görmeyi sevdiği konular üzerinden oluşturduğu yayın akışıyla cevap veriyor. 
 
iOS ve Android için geliştirilen uygulama üzerinden tüm mobil aygıtlardan erişim sağlanabilen Gain’in, farklı format ve kategorilerde diziler, kısa filmler, belgeseller, spor, müzik ve eğlence programlarının yanı sıra günlük haber akışı ve canlı yayınlardan oluşan yerli ve yabancı zengin bir içerik listesi var.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.