vivo Y20 türkiyede satışta

Göz Koruma Moduna Sahip 6,51 inç Halo Çerçevesiz Ekran 6.51 inç Halo Çerçevesiz Ekran, 20:9’luk uzatılmış en boy oranına ve HD+ (1600 x 720) çözünürlüğe sahiptir. 
 
 
Görüntü hiç olmadığı kadar büyüktür ve sizi sarmalar. Ve en son Hücre İçi teknolojisi ile ekran çok daha renklidir. Detayları net bir şekilde öne çıkarır; oyunlar ve videolar için idealdir. Düşünceli Göz Koruma Modu zararlı mavi ışığı filtreleyerek gözlerinizi gün boyu korur.  


 
2.5D Büyüleyici Renkler 
Kusursuz parlaklıktaki 2.5D gövde hafiftir, ergonomiktir ve elinize tam olarak oturur. Göz alıcı bu iki renkten hangisini seçerseniz seçin, kendine has bir tarz katar. 
 
Obsidyen Siyahı: Zarif volkanik camdan ilham alınan bu ton, görkemli ve sofistike bir görüntü katan mücevherimsi bir görünüme sahiptir. 
 
Nebula Mavisi: Evrenin derinliklerinden ilham alınan bu mavi ve mor geçişli dizayn, bilinmeyenin gizemini keşfetmek için hayal gücünüzü genişletecek.  
 
Yan Parmak İzi Okuyucu 
Yan Parmak İzi Okuyucu ile telefonunuzun kilidini sadece 0,33 sn’de açın. Bu akıllı yeni dizayn günlük telefon kullanım biçiminize uyum sağlayarak telefon kilidinin anında ve sezgisel olarak açılmasını sağlar. 
 
Bunun yanı sıra yüz tanıma teknolojisi Face Wake, telefonunuzun kilidini saniyeler içinde açmak için başka bir seçenek daha sunar. *Tüm modeller Yan Parmak İzi Okuyucu ve Face Wake’i desteklemektedir. 
 
* 0,33 sn yan parmak izi okuyucu ile kilit açma süresidir ve bu sonuçlar vivo laboratuvarlarında elde edilmiştir. Kilit açma süresi ekran açıkken 0,33 sn ve ekran kapalıyken 0,37 sn’dir. Gerçek performans, gerçek kullanım ortamına bağlı olarak değişebilir.  
 
Performans 
Qualcomm Snapdragon İşlemci + 64GB ROM Y20, Qualcomm Snapdragon işlemci ve 64 GB’lik hafızası ile Y20, farklı oyunların kolayca üstesinden gelebilir. 
 
Ayrıca dilediğiniz kadar uygulama yüklemenize ve çalıştırmanıza izin verir. Üçlü kart yuvası, en sevdiğiniz şarkıları videoları, fotoğrafları ve filmleri kolayca sığdırmanız için hafızanın 256 GB’ye kadar genişletilmesini destekler. 
 
*256 GB’ye kadar hafıza genişletme desteği. Micro SD kartın ayrı olarak satın alınması gerekir. 
 
5000 mAh Pil + 18 W FlashCharge Teknolojisi Y20, 5.000 mAh süper kapasiteli pil, gücü en çok zorlayan durumlarda bile sizi yarı yolda bırakmaz. 
 
Yapay Zeka ile güç tasarrufu teknolojisi ile tek bir tam şarj, 16 saate kadar online HD video akışı veya 11 saat yoğun kaynak tüketen oyun oynamanızı sağlar. Ayrıca ters şarj özelliği, siz dışarıdayken diğer cihazlarınızı destekler. 
 
*Ters şarj için ayrı olarak satın alınması gereken bir OTG kablo gerekir. *Tipik pil kapasitesi 5000 mAh ve nominal pil kapasitesi 4910 mAh’tır. 
 
*Online oyun süresi: Tam güçte, 4G ağ bağlantısı, 150 cd/m² ekran parlaklığı ve 63 dB(A) ses düzeyi ile Y20’de varsayılan ayarlarda kesintisiz olarak 11 saate kadar PUBG oynayabilirsiniz. 
 
Gerçek oyun süresi belirli koşullara bağlı olarak değişebilir. *Online video akış süresi: Tam güçte, 4G ağ bağlantısı, 150 cd/m² ekran parlaklığı ve 63 dB(A) ses düzeyi ile Y20’de kesintisiz olarak 16 saate kadar YouTube’da video oynatabilirsiniz. Gerçek video akış süresi belirli koşullara bağlı olarak değişebilir. Fotoğraf  
 
Yapay Zeka ile Üçlü Makro Kamera 
Y20 Yapay Zeka ile Üçlü Makro Kamera, Yüz Güzelliği, Portre Işık Efektleri ve Selfie Filtreleri de dahil pek çok özellikle destekleniyor. 
 
Gözünüzün önündeki tüm o muhteşem güzellikleri geniş plan çekimlere dönüştürmek için kamera modları arasında kesintisiz bir şekilde geçiş yapabilirsiniz. 
 
13 MP’lik ana kamera, f/2.2 geniş diyafram açıklığı ve Faz Algılamalı Otomatik Odaklama (PDAF) teknolojisi ile her detay ışık saçacak. Bokeh Kamera 2MP Bokeh kamera, geliştirilmiş bokeh algoritmamız sayesinde doğru ve sofistike sonuçlar sunar. 
 
Artık portreler dergi kapaklarına yakışan kalitesiyle daha canlı ve çok daha derin. 3.3 Süper Makro Kamera 4 cm’ye kadar yakınlaşan odak ile gözlerinizin hemen önünde saklı cevherlerle dolu küçük ve heyecan verici dünyaları keşfedin.  
 
Deneyim 
Multi-Turbo 3.0 Özel Multi-Turbo 3.0 özelliğimiz, sistemin temel seviyesinde çalışan bir Merkez Turbo ve (genellikle üçüncü taraf uygulamaların neden olduğu) sistem anormalliklerini daha ortaya çıkmadan öngörüp çözümleyen bir Yapay Zeka ile Turbo içerir. 
 
Daha iyi ağ performansından hızlı soğutma, sorunsuz Yapay Zeka fonksiyonları ve oyun performansına kadar, kullanıcı deneyimi artık hiç olmadığı kadar keyifli. 
 
Ultra Oyun Modu Ultra Oyun Modu şimdi size günlük oyun deneyimini en yoğun şekilde yaşamanızı sağlayan yepyeni E-spor Modu’nu sunuyor. Bunun yanı sıra özelleştirilmiş ses efektleri ve stereo ses, sizi uzak diyarlara ve gerçekçi savaş meydanlarına taşımaya yardım eder. 
 
Rahatsız Etmeyin özelliği tüm dikkatinizi zafer kazanmaya verebilmeniz için dikkat dağıtıcı uyarıları ve gelen mesajları engeller. Parlaklık Kilidi, oyun deneyiminizin olumsuz etkilenmemesi için otomatik parlaklık ayarını devre dışı bırakır. 
 
Oyunda Resim İçinde Resim özelliği açıkken üç parmağınızı yukarı kaydırın ve işte WeChat, Mesajlar, WhatsApp ve diğer uygulamalar üzerinden sohbet ederken oyun oynamaya hazırsınız. Funtouch OS 11 
 
Yapay Zeka ile Albümler 
Anlık Vlog Anlık Vlog, tarz videolar çekmenizi ve bunları hızlıca sosyal medyada paylaşmanızı sağlar. Yapay Zeka algoritması video kaydınızdaki hem yüzleri hem de manzaraları tanıyarak bunları vlog şablonunda yeni bir film makarasında birbirine ekler. 
 
Anılar Anılar, fotoğraflarınızı saate, konuma, olaya ve hatta ilişkinizin yakınlığına göre gruplandırmanıza yardımcı olur. Bu yeni ve yenilikçi yollar ile fotoğraflarınızdan hangilerinin birbirine uygun olduğunu keşfedin; çok daha fazla önemli anlar ve anılar oluşturun. 
 
iManager, Mobil Asistanınız 
iManager, vivo kullanıcılarını sıkıcı günlük görevlerden kurtarır. Bu özelliği ayarlayarak telefonunuzun hafızasını temizlemek veya sorunları taramak gibi görevleri gece otomatik olarak halledin. 
 
iManager telefonunuzu formda tutarken siz iyi bir gece uykusunun keyfini sürersiniz.
 
vivo Y20 ozellikleri
 
5000 mAh Pil  Yapay Zeka ile Üçlü Makro Kamera Yan Parmak İzi Okuyucu  4GB RAM + 64GB ROM

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.