Muratbey Okuyan Çocuklar Güçlü Yarınlar projesi 27 okula ulaştı

Muratbey, “Okuyan Çocuklar, Güçlü Yarınlar” Projesi ile Türkiye’nin dört bir yanındaki ihtiyaç duyan çocukları kitapla buluşturuyor. 
 

Şu ana kadar 27 köy okuluna kitap gönderilen projede hedef 2021 sonuna kadar 2 bin 500 kitabı çocuklarla buluşturmak. 
 


Muratbey’in 2018 yılında başlattığı ve halen devam eden, “Okuyan Çocuklar, Güçlü Yarınlar” kurum içi gönüllülük projesi, çocukların geleceğine destek sağlamaya devam ediyor. 
 
Proje kapsamında Muratbey çalışanları kendi kütüphanelerinde bulunan ya da satın aldıkları kitapları Türkiye’nin dört bir yanında kitaba ihtiyaç duyan çocuklarla buluşturuyor. 
 
2018 yılının Kasım ayında başlatılan projede yaklaşık 1000 adet kitap, 5000’e yakın okul malzemesi toplandı ve çocuklara gönderildi. 
 
Bugüne kadar Samsun, Ankara, Şanlıurfa, Manisa, Kırşehir, Çanakkale, Kocaeli, Gaziantep, Diyarbakır, Siirt, Bitlis, Adana, Batman ve Mardin şehirlerindeki 27 köy okuluna kitap, malzeme ve mangala gönderimi yapıldı. Muratbey bu proje ile 2021 sonuna kadar 2 bin 500 kitabı çocuklarla buluşturmayı hedefliyor.  
 
Tüm çocuklar okusun diye 
“Okuyan Çocuklar, Güçlü Yarınlar” projesi ile çocukların geleceğine bir katkı sağlamak istediklerini belirten Muratbey Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Erol, “Muratbey olarak ağırlıkla eğitim odaklı sosyal sorumluluk projelerinin içinde yer almaktan büyük mutluluk duyuyoruz. 
 
Çocuklarımızın eğitimine destek verme, kitap okuma sevgisini aşılama ve daha çok çocuğun kitaba ulaşmasını sağlama amaçlı projemiz ile şu ana kadar 14 şehrimizdeki 27 okulumuzda öğrencilere ulaştık ve fayda sağlayacağını düşündüğümüz kitapları hediye ettik. Daha iyi bir dünya, daha iyi bir gelecek için kitap sever öğrencilerimizi mutlu etmeye devam edeceğiz. 
 
Bu projemiz ile Türkiye’nin dört bir yanına, çok daha fazla çocuğa ulaşmayı hedefliyoruz. Katkıda bulunan tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.