Da Vinci TV, evde eğitime özel yayın kuşağını duyurdu.

Çocuklar için eğlenceli bir öğrenme kanalı olan Da Vinci TV, okul sonrası çocukların eğlenirken farkında olmadan öğrenmeye devam etmelerine imkan sağlayacak evde eğitime özel yeni kuşağını duyurdu. 


14 Eylül -02 Ekim arası hafta içi her gün 16.00-18.30 saatleri arasında 5-12 yaş arası çocukların tarih, bilim, matematik, fen, dünya ve yaşadığımız çevre ile ilgili heyecan verici tüm sorularına cevap vermek için hazırlanan Da Vinci TV Evde Eğlenceli Eğitim Kuşağı, çocukların okul sonrasında eğlenceli vakit geçirmeleri için hazırlandı.



 Eğitim sadece okulda değil, etrafımızdaki her yerde. Da Vinci TV, çocukların okulda öğrendiklerini tamamlayıcı ve hatta daha da geliştirici bir eğitim ve belgesel kanalı olma özelliğini taşıyor. 

Her zaman ve her yerde meraklı beyinlere ilham verme misyonuyla hareket eden kanal, dünyanın her yerinde ailelere öğrenmenin mucizesini getiren bilim ve teknoloji alanında ödüllü TV programlarıyla tanınıyor. 190'dan fazla ülkede 60 milyon izleyiciye 21 dilde sunulan Da Vinci TV'ye tüm tv platformlarından erişilebiliyor. 

Da Vinci TV’nin okul sonrası evde eğlenceli eğitim kuşağında neler var?
Eğlenceli Geri Dönüşüm programında Michelle ve Nigel ile birlikte bir çöp kutusunu sanatsal bir esere dönüştürebilirsiniz. Bilimi Geliştirmek programında Phil ile birlikte üniversite seviyesindeki fiziği eğlenceli bir şekilde öğrenebilir, bilim seviyenizi daha da yukarılara taşıyabilirsiniz. 

Ayrıca, bu deneylerin hepsini evde yapabilirsiniz. Eğer matematik alanına ilgiliyseniz; Eddie Woo ile birlikte Akıllı Para Yönetimi programına dahil olabilir, aile bütçesinin nasıl yönetileceği ile ilgili bilgiler edinebilirsiniz. 

Tarih Avcıları programında tarihte eğlenceli bir yolculuğa çıkabilir, Bunları Biliyor muydun? programında ilginç bilgiler edinebilir ve Evrimin Gizemleri programında bilimin doruklarına ulaşabilirsiniz. 

Hafta içi her gün 16.00’dan itibaren, çocuklar için okul sonrasında başlayacak bu birbirinden eğlenceli ve eğitici programların yayın akışı şöyle; 
14-24 Eylül, 16.00 – 18.30 arası 16:00 Sanat Zamanı! – Eğlenceli Geri Dönüşüm 
16:30 Bilim Zamanı! – Bilimi Geliştirmek 
17:00 Matematik Zamanı! – Akıllı Para Yönetimi 
17:30 Tarih Zamanı! – Tarih Avcıları 
18:00 Biyoloji Zamanı! – Bunları biliyor muydun? 

25 Eylül - 2 Ekim, 16:00 - 18:30 arası 
16:00 Sanat Zamanı! – Eğlenceli Geri Dönüşüm 
16:30 Bilim Zamanı! – Bilimi Geliştirmek 
17:00 Matematik Zamanı! – Akıllı Para Yönetimi 
17:30 Tarih Zamanı! – Tarih Avcıları 
18:00 Biyoloji Zamanı! – Evrimin Gizemleri

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.