A101, Çeşit Çeşit Kırtasiye Ürünleriyle Öğrencilerin Yüzünü Güldürüyor

21 Eylül tarihinde başlayacak yeni eğitim-öğretim dönemi için öğrencilerin ve velilerinin heyecanlı bekleyişi de başladı. 


Bu heyecana ortak olan A101, 20 Ağustos’tan itibaren tüm marketlerinde öğrencilere birbirinden çeşitli kırtasiye ürünlerini en uygun fiyatlarla sunuyor. 

ÇOCUKLARIN SEVDİĞİ ÜNLÜ KAHRAMALARIN LİSANSLI ÇANTALARI A101 REYONLARINI RENKLENDİRİYOR…
Okul çantası, beslenme çantası, kalem kutusu gibi çocukların en temel okul ihtiyaçlarını zengin seçenek ve uygun fiyatlarla sunan A101, okul heyecanı yaşayan miniklerin ve gençlerin yüzünü güldürüyor. 



Üzerlerinde çocukların çok sevdiği Barbie, Hot Wheels, Minnie&Mickie, Transformers, Avengers ve Spiderman gibi ünlü kahramanların görsellerinin yer aldığı ürün grubunda pek çok farklı renk seçenekleri mevcut. 

Su geçirmez özellikli çantaların öne çıktığı ürün grubu 4,75 TL ile 49,95 TL arasındaki uygun fiyatlı ürünler her bütçeye hitap ediyor. 

PRİTT İLE RENKLİ DÜNYALAR YARATILACAK… 
Çocukların yaratıcılıklarını destekleyen Pritt renkli keçeli kalemler, kuru boyalar, pastel ve sulu boyalar 4,25 TL ile 11,95 TL arasındaki cazip fiyatlarla A101 marketlerinde öğrencileri bekliyor. ÜNLÜ 

KAHRAMALARIN LİSANSLI ÜRÜNLERİ A101 RAFLARINDA YERİNİ ALIYOR… 
Çocukların süper kahramanları Spiderman, Hot Wheels, Frozen, Kral Şakir ve Barbie gibi ünlü karakterlerin görsellerinin yer aldığı lisanslı kalemler, defterler ve boyama setleri 4,95 TL’den başlayan fiyatlarla A101 marketlerinde satışa sunuluyor. 

MOTOR BECERİLERİ GELİŞTİREN EĞLENCELİ ÜRÜNLER ÇOCUKLARLA BULUŞUYOR… 
El işi yeteneğinin de gelişebilmesine katlı sağlayan, kırtasiye ürünlerinin olmazsa olmazı fon kartonları geniş fiyat yelpazesiyle A101 raflarını süslüyor. 

Her bütçeye uyacak bu ürünler arasında çizim setleri, renkli flütler, oyun hamurları ve su mataraları da bulunuyor. Bunların yanı sıra farklı renk ve desenlerden oluşan defterler, kareli, çizgili, spiralli veya spiralsiz olarak çeşitli model seçenekleri ve 1,45 ile 10,95 TL aralığındaki fiyatlarla alıcılarını bekliyor. 

Eğitim-öğretim yılı yaklaşırken çeşitli kırtasiye ürünlerini satışa sunan A101, okul heyecanına ortak olurken öğrencilere başarılı bir yıl diliyor.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.