RedBull.com’dan girişimciler için 10 ipucu

İş dünyasının önemli profilleri başarılı bir kariyer yönetimi için kendi uyguladıkları yöntemlerini RedBull.com editörü Anna Brech derledi. 

Dünya çapında başarılı insanların başarıya giden yolda izledikleri 10 adımı aşağıdaki gibi sıralandı. 



Her başarılı kariyer sahibinin hayatında belirli düzen ve kurallar var olmuştur. Başarılı girişimcilerin genç girişimci adayları için sıraladığı 10 altın öneriyi RedBull.com derledi. 

RedBull.com’da yer alan haberde dünya çapında önde gelen bir kiralama uygulaması olan SPCE'nin CEO'su ve kurucu ortağı Leon Ifayemi, her gece bir öncelikler listesi oluşturmayı tavsiye ediyor. 

Ifayemi’ye göre, liste oluşturmak “Böylece sabahları yapmam gereken ve yapmamam gereken işleri ayırt etmemde yardımcı oluyor. İkincisi, işimin yürütülmesinde verimlilik yaratıyor” ifadesini kullanıyor.

İngiltere'nin en hızlı büyüyen FinTech şirketlerinden Chip'in CEO'su ve kurucusu Simon Rabin, “Sabah erkenden kalk ve ofise en erken sen git” önerisinde bulunuyor. Rabin, "Bazı önemli e-postalar gönderebilmek ve düşüncelerimi toplayabilmek için ofise saat 8'de gitmiş oluyorum” diyor.

FinTech şirketi olan ACORN OakNorth'ta İletişim Direktörü Valentina Kristensen, haftaya rekabetçi bir spor olan badminton ile başlıyor. Kristensen, “Bunun nedeni beni hafta boyunca düzenleyen, kazanmak isteyen bir ruh haline sokan rekabetçi bir spor olması. Ayrıca Zero to One ve Brotopia gibi ilham verici iş kitaplarını da okuyorum" sözlerini kullanıyor. 

 Modern dünyada en beğenilen girişimlerin kurucularının önerilerinin yer aldığı listenin tamamına https://win.gs/2Oki4ED adresinden ulaşmak mümkün. Aynı zamanda kişilik envanteri testi ile kişilerin yetenekli olduğu alanları keşfetmesini sağlayan Red Bull Wingfinder'ın güçlü kişilik testi de aynı adreste bulunuyor. 

Daha iyi bir yarın inşa etmek amacıyla teknolojinin gücünden yararlanan girişimcileri ve inovasyon alanındaki fikir önderlerini destekleyen Red Bull; Red Bull Basement Festival ile, her yıl genç girişimci adaylarını sosyal inovasyonun gelişimi için sektörün önde gelen isimleri çeşitli konuşmalar, paneller ve atölyelerle buluşturuyor. Burada yer alan girişimlere dair daha fazla bilgi RedBull.com’da yer alıyor.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.