Little Sezar’dan Çocuklara Ve Gençlere Dondurma Sürprizi

Kalplerdeki aile markası Little Caesars; dünyayı etkisi altına alan Yeni Koronavirüs (COVID-19) salgınında uzun süre evde kalan gençler ve çocuklar için dışarıya çıktıkları günlere özel sürpriz bir kampanya başlattı. 


Kampanya kapsamında 13 Mayıs Çarşamba ve 15 Mayıs Cuma günü Little Caesars şubelerinden yapılacak 9,90 ve üzeri gel-al siparişlere Sezar, dondurma hediye edecek. 



Kampanya 29 Mayıs’a kadar her Çarşamba ve Cuma günü saat 11.00 ve 15.00 arası geçerli olacak. Kalplerdeki aile markası Little Caesars, uzun bir aradan sonra evden çıkışı daha tatlı bir hale getirmek için gençlere ve çocuklara özel dondurmalı bir kampanya hazırladı. 

Sevilen pizza markası Sezar’ın yeni kampanyası ile gençler ve çocuklar, 13 Mayıs Çarşamba ve 15 Mayıs Cuma günü Little Caesars şubelerinden yapacakları 9,90 TL ve üzeri gel-al siparişlerde dondurma hediyelerini alacaklar. 

Kampanya 29 Mayıs’a kadar her Çarşamba ve Cuma günü geçerli olacak. Şubelerinde başlattığı ‘Sıfır Temas’ ve DSÖ ölçütlerine uygun dezenfeksiyon uygulamaları kapsamında Little Caesars, pizzalarını 245°C’lik fırınlarda pişirip, el değmeden temassız olarak hazırlıyor ve teslim ediyor. 

Bu sayede Little Caesars, herkesi güvenle yiyebilecekleri ev yapımı kadar doğal ve lezzetli pizzalar ile buluşturuyor. Little Caesars Pizza’nın tüm lezzetleri ve kampanyaları hakkında ayrıntılı bilgi için www.littlecaesars.com.tr adresini ziyaret edilebilir, 444 52 44 ve 0850 800 30 15 numaralı telefonlardan ve 0532 010 52 44 WhatsApp sipariş hattından sipariş verilebilir. 

Ayrıca Little Caesars Türkiye mobil uygulamasını indirerek Little Caesars fırsatlarından haberdar olunabilir.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.