Ücretsiz Uzaktan Eğitim Fırsatı

Türkiye’nin odağı insan olan, ilk ve tek teknoloji koleji “Teknoloji ve İnsan Kolejleri, Tink” gençlerimizin teknoloji ile daha verimli bir eğitim almaları için öncülük yapmaya devam ediyor. 




Türkiye’nin odağı insan olan, ilk ve tek teknoloji koleji “Teknoloji ve İnsan Kolejleri” gençlerimizin Covid-19 salgını sırasında eğitim ve öğretimlerinin aksamaması için uzaktan eğitim platformunu ücretsiz olarak tüm öğrencilere açtı. 

Online derslere katılmak için formu doldurmak yeterli.
Tink, ayrıca Covid-19 salgını sürecinde velilerinin ve veli adaylarının sağlığını riske atmamak için tüm kayıt süreçlerini online ortama taşıdı. 

Kayıt kabul sınavı, sanal okul turu, Müdür görüşmesi ve resmi kayıt işlemlerinin tamamını bilgisayardan yapılabiliyor.

Covid-19 ve eğitim hakkında Tink Kurucusu Zeynep Dereli “Covid-19 salgını uzun zamandır tekrar ettiğim ve Dijital Yerliler kitabımda da yer verdiğim çok önemli bir toplumsal konuyu gündemimize taşıdı. 

Herkes iyi olmadığı sürece, hiç birimiz iyi olamayız. Bu nedenle nitelikli eğitim ve öğretime erişimde fırsat eşitliği yaratmak için el birliği ile çalışmamız gerekiyor. Dijital çağda teknolojiyi kullanarak uzaktan eğitim imkanlarını sonuna kadar kullanmamız gerekiyor. 

Keşke bunu sağlık riski nedeniyle zorunlu olarak yapmasaydık. Ama biz Tink olarak son 4 senedir bu çalışmaları yaptığımız için, elimizde ki kaynakları hazırlıksız olanlar ile paylaşmak istedik. Bu ülke ve bu evlatlar hepimizin. Tüm Tink ailesine özverili ve örnek çalışmalarından ötürü teşekkür ederim. ” dedi. 

Tink hakkında: 
Tink, Teknoloji ve İnsan Kolejleri, insanın merkezde olduğu ve dijital çağa hazır gençlerin yetiştirildiği MEB Anadolu ortaokulu ve lisesi müfredatını uygulayan, özel K-12 eğitim öğretim kurumudur. 

Tink, her öğrencisini çok iyi seviyede “teknoloji okur- yazarı” olarak donatmak, öğrencilerinin bu amaçla hedefledikleri en iyi üniversiteye girebilmelerini sağlamak misyonu ile kurulmuştur. 

Bu anlamda, tüm Tink öğrencileri, teknolojiyi çok iyi anlayan, kullanan ve anlatabilen yetkinlikler çerçevesinde yetiştirilerek gerekli yetkinliğe sahip olurlar. 

Kişiye özel, yapay zeka kullanarak ters yüz eğitim veren Tink, tüm öğrencilerini kendi yetkinliklerine uyumlu bir şekilde üniversiteye hazırlar. Global değişimin ortasında çok önemli bir rol oynamaya aday Tink Jenerasyonunun temel özellikleri teknoloji okur yazarlığı, inovasyon kültürü ve çok kuvvetli networkleridir.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.