İbn Haldun Üniversitesi Yeni Kampüsü İçin Geri Sayım Başladı

İbn Haldun Üniversitesi 2020-2021 Akademik Yılını yeni kampüsünde karşılamaya hazırlanıyor. 




Başakşehir Yerleşkesine oldukça yakın bir lokasyonda kurulacak olan yeni kampüs, 65 bin metrekare alanda, sosyal bilimler alanında idealleri yüksek öğrenciler yetiştirecek Sosyal bilimler alanında uluslararası araştırma odaklı eğitim anlayışıyla ön plana çıkan İbn Haldun Üniversitesi (İHÜ) gelecek akademik yılı yeni kampüsünde karşılayacak.

Öğrenci ve velileri oldukça sevindiren bu haber, İbn Haldun Üniversitesi (İHÜ) Başakşehir Yerleşkesi’nde düzenlenen 2019-2020 Akademik Yılı açılış töreninde, İHÜ Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Necmettin Bilal Erdoğan tarafından verildi. 

Müjdeyi İbn Haldun Üniversitesi açılış töreninde veren İHÜ Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Necmettin Bilal Erdoğan, idealleri yüksek öğrenciler yetiştirmek amacıyla çıkılan yolda, yeni kampüsün gelecek yıl önemli bir basamak olacağını kaydetti. 

Bilal Erdoğan, “Biz mütevelli heyeti olarak Sayın Başkanımız Prof. Dr. İrfan Gündüz ve mütevelli heyetimizi oluşturan çok ciddi tecrübe ve birikim sahibi olan isimlerle birlikte üniversitemizin akademik başarılarına ulaşması için üzerimize düşenleri yerine getirmeye çalışıyoruz. İşte bunun olmazsa olmazı; elbette bir üniversitenin alt yapısıdır, fiziki imkânlarıdır. 

Bunların gerçekleşmesi için hemen buradan kuş uçuşu 3-5 dakikalık mesafede üniversite kampüsümüzün inşaatı hızla sürüyor. İnşaatımız tamamen plana sadık bir şekilde ilerliyor. Eylül ayında 65 bin metre karenin üzerinde yani buranın 5 katından daha büyük bir kapalı alanda üniversitemiz eğitim-öğretime başlayacak. 

Öğrencilerimizin yurt imkânları da yeni kampüsümüzde Eylül ayı itibariyle mevcut olacak ve çok daha modern çok daha üniversitemizin ihtiyaçlarını kapsayıcı, karşılayıcı bir kampüste üniversitemiz eğitim-öğretim hayatına devam edecek.” dedi.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.