Okul Çantanız İçin Aradığınız Her Şey MOPAK’ta

MOPAK ve MOPAK Çatısı altında kurulan Masaüstü Kırtasiye, okulların açılmasına sayılı günler kala öğrencilere eğlenceli bir dünyanın kapılarını aralıyor. 


MOPAK’ın kaliteli defterleri renk renk, desen desen kapak seçenekleriyle herkese kişiliğini defterine yansıtmaya çağırıyor. Masaüstü Kırtasiye’nin güvenli ve rengarenk boyaları ise çocukların hayal dünyalarını özgürce yansıtmalarını imkan veriyor. 

Yeni eğitim öğretim yılı yaklaşırken öğrencileri ve ebeveynlerini alışveriş telaşı sarıyor. MOPAK ve Masaüstü Kırtasiye; farklı ihtiyaçlara ve zevklere yönelik kaliteli defterler, rengarenk kalemler, sağlığa zararlı maddeler içermeyen boyalarıyla okul alışverişine keyif katıyor. 

MOPAK’ın zengin koleksiyonunda dünyadaki trendleri de yansıtan eğlenceli, modern, sade ve çarpıcı kapaklara sahip defter çeşitleri yer alıyor. 

MOPAK defter-im tek ortalı defterler plastik kapakları sayesinde uzun süre yıpranmadan kullanılabiliyor. 40, 60, 80 ve 100 sayfalık çizgili ve kareli seçenekleri bulunan defter-im; eğlenceli, düz, desenli onlarca farklı kapağıyla her zevke hitap ediyor. 72, 96, 120, 144 sayfalık çizgili, kareli ve düz MOPAK spiralli defterleri Neon ve Özgürlük serileriyle son derece çarpıcı bir görüntüye sahip. 

MOPAK resim defterlerinin A4 ve A5 olmak üzere iki ayrı boyutu bulunuyor. Resim defterlerinin ilham veren sıra dışı renk ve desen seçenekleri dikkat çekiyor. 

MOPAK’ın butik defter koleksiyonu ise zengin seçeneklere sahip. Suni deri kaplı, iplik dikişli defterlerin puantiyeli, çizgili ve zigzag desenli kapakları son derece şık görünüyor. Düz seçenekleri de bulunan butik defterler, 96 sayfadan oluşuyor. 

 MOPAK-Masaüstü Kırtasiye, öğrencilerin ihtiyaç duyacakları tüm kırtasiye ürünlerini bir arada sunuyor. Eğlenceli ve muzip isimleriyle olduğu kadar güvenilirlikleriyle de dikkat çeken Masaüstü Kırtasiye ürünleri sağlığa zararlı maddeler ve solvent içermiyor. 

Çocukları renklerin dünyasında eğlenceli bir yolculuğa çıkaran Lunapark boya koleksiyonunda 12 renkli suluboya, tüp ile kolay kullanım sunan 12 renkli akrilik boya ve lego ambalajı ve şekilli kapaklarıyla çocukların yaratıcılığını geliştiren 6 renkli parmak boya yer alıyor. Masaüstü fırça seti, 5 farklı boyda ve farklı uç kalınlığındaki fırçalarla resim yapmayı daha keyifli hale getiriyor. 

Tekli ve 11+1 seçeneği bulunan Hokus Pokus keçeli kalemler ise silinebilir özelliği sayesinde fark yaratıyor. Haylayt fosforlu kalemler, alışılagelmişin dışında pastel renkleriyle öne çıkıyor. 6 farklı pastel renk seçeneği bulunan Haylayt, dayanıklı ucuyla uzun süre rahatlıkla kullanılıyor. 

Makinist, “Tükenmez kalemsiz olmaz” diyenleri peşinden sürüklüyor. Siyah, mavi ve kırmızı renk seçeneği bulunan Makinist, rahat tutuşu sayesinde kolay yazım imkanı sunuyor.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.