Çocukların bilgi birikimin artıran bilim testleri Da Vinci Kids’de

Mobil uygulamalar,artık günümüzde, ebeveynler kadar çocukların da yakından takip ettikleri teknolojiler. 


Özellikle, çocuklar için özel geliştirilmiş mobil uygulamalar çocukların eğitiminde ve gelişiminde önemli rol oynuyorlar.

Çocukların mobil cihazlarda geçirdikleri zamanınkendileri için daha faydalıolmasını sağlarken %100 güvenli bir eğitim ortamı sunan Da Vinci Kids,bu anlamda aileler tarafından en çok tercih edilen mobil eğitim uygulamalarının başında geliyor. 

Teknoloji, bilim, spor, matematik, fizik, kimya, hayvanlar, doğa, tarih ve sanatla ilgili binlerce video içeriğin yer aldığı Da Vinci Kids, özellikle bilim testleriyle de ön plana çıkıyor. 

Çocuğunuzun bilgi birikimini artırabileceğiniz birçok eğlenceli bilimtesti,Da Vinci Kids’debilim, tarih, su ve hava, icatlar ve keşifler, ünlü sanatkarlar, güneş ve ışık, hayvanlar, bunları biliyor musun? ve yiyecekler gibi geniş bir konu yelpazesinde sunuluyor. 

 Eğitimi yanınızda her yere taşıyabilmeniz ve çocuklarınızın sıkılmadan teknolojiden faydalanabilmesi için mobil eğitim uzmanları tarafından geliştirilen Da Vinci mobil uygulaması, her çocuğun kendi öğrenme hızına göre ilerleyebileceği ve çoklu dil seçeneğine sahip bir eğitim fırsatı sunuyor.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.