Huawei Yenilik Araştırma Programı Yeni Fikirleri Destekliyor

HUAWEI Türkiye Ar-Ge Merkezi, BT alanında yenilikçi araştırmalar yapan üniversiteler ve araştırma kurumları için HUAWEI Yenilik Araştırma Programı(HYAP) adlı yeni bir finansal destek programı başlattı. 



Araştırmacılar, programa www.huaweiyenilikarastirma.comweb sitesi üzerinden kolayca başvurabiliyor. Çin'den sonra, HUAWEI'nin en büyük ikinci Ar-Ge Merkezi Türkiye'de bulunuyor.

Önde gelen üniversitelerde ve enstitülerde yürütülen bilimsel çalışmalar HUAWEI Yenilik Araştırma Programı (HYAP) ile desteklenirken, uzun vadeli Ar-Ge iş birliklerine ve finansal desteğe de olanaktanınıyor. 

 Türkiye'de faaliyetlerine 2010 yılında başlayan HUAWEI Türkiye Ar-Ge Merkezi, 500'den fazla Türk mühendis ile Türkiye'nin dijital dönüşümüne katkıda bulunmaya devam ediyor. 

HUAWEI Yenilik Araştırma Programı, BT segmentinde yenilikçi araştırma yapan önde gelen üniversitelere ve araştırma enstitülerine, HUAWEI Türkiye Ar-Ge Merkezi tarafından sağlanan finansal destekleri kapsıyor. 

Program kapsamında öne çıkan proje alanları ise şunlar: Görüntü / Video İşleme, Yüzey İzleme, Stabilizasyon, Oklüzyon İşleme, Dönüşüm Matrisi Tahmini, Atış Sınır Tespiti, Aksiyon / Etkinlik Tanıma, Anahtar Nokta Tespiti, Nesne Tanıma, Yüz / Plaka Tanıma, Yüz Animasyonu, Ses Kaynağı Sınıflandırması, Konuşma Tanıma. Programa katılmak isteyen üniversitelerde veya diğer araştırma enstitülerinde çalışan akademisyenler ve araştırmacılar, www.huaweiyenilikarastirma.comweb sitesi üzerinden detaylı bilgi alarak programa kolaylıkla başvurabiliyor.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.