İTÜ’de PrepTalks günleri başlıyor

İstanbul Teknik Üniversitesi Hazırlık Kulübü (PrepİTÜ) tarafından geçtiğimiz yıldan bu yana gençlere ilham vermek amacıyla düzenlenen söyleşi etkinlikleri PrepTalks,Google Play’in “en eğlenceli” kategorisinde 2018 yılının en iyi uygulamalarından biri seçilen TikTok sponsorluğunda 21 Nisan Pazar günü İTÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde başlıyor. 



Bu yıl ikinci kez düzenlenecek olan İTÜ PrepTalks etkinliği 21 Nisan’da TikTok sponsorluğunda başlıyor. 

Katılımın ücretsiz olduğu PrepTalks’ın ilk gününün konukları“Söz” dizisinden Deniz Baysal ve Görkem Sevindik, ünlü şovmen Yavuz Seçkin, ünlü oyuncu Kaan Yıldırım, sevilen müzik grubu Dolu Kadehi Ters Tut, sosyal medya fenomeni Kerem Gök ve ünlü müzisyen ve mühendis Cemil Demirbakan olacak.

Ayrıca Darwin Turner’dan sonra 17 yaşında Cincinnati Üniversitesi’ni bitirerek dünyanın en genç ikinci üniversite mezunu ünvanını taşıyan Biyokimyacı İsmail Günaçar da Pazar gününün konukları arasında.

Etkinliğin ikinci günündeyse ünlü oyuncu Burcu Biricik ve sosyal medya fenomenleri Oğuzhan Uğur, Ahmet Aksöz ve Karya Çandarda yer alıyor. 

#birsorumvar diyen TikTok kullanıcıları da PrepTalks’ta 
21 Nisan günü gerçekleştirilecek PrepTalks etkinliğinde TikTok kullanıcıları da #birsorumvar etiketini kullanarak konuklar hakkında merak ettiklerini uygulama üzerinden sorularını sorma fırsatı yakalayabilecek. 

Sorularınızı TikTok üzerinden sorun başlığıyla uygulamanın keşfet bölümü üzerinden söyleşiyi duyuran TikTok, kullanıcılarından gelen soruları seçip söyleşi sırasında konuklara aktaracak. 

“PrepTalks gibi söyleşi ve etkinlikler bizim için büyük önem taşıyor” 
75 dilde ve 150’den fazla pazarda yer alan uygulamanın ekibi, söyleşi hakkında“TikTok olarak, içerik oluşturmada ilhamın öneminin farkındayız. Kullanıcılarımızın alanında yetkin kişilerden ilham almalarını ve bu ilhamla yaratıcılıklarını güçlendirmesini amaçlıyoruz. 

Bu doğrultuda PrepTalks gibi söyleşi ve etkinliklere sponsor olmaktan çok mutluyuz.”dedi. İTÜ’ye yeni başlayan öğrencilerin üniversiteye alışmalarına yardımcı olan PrepİTÜ, tanışma toplantıları ve çeşitli etkinliklerle aracılığıyla öğrencilerin birbirleri arasında kolayca iletişim kurmalarını amacıyla kuruldu

.PrepİTÜ Kulüp Başkanı Aytuğ Gölyeri konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Hem basın hem de sosyal medyada gençler tarafından takip edilen konuklar, PrepTalks'ta kendi tecrübelerini paylaşacak ve katılımcıların sorularını cevaplayacak. Ayrıca etkinlik, çeşitli aktivitelerle ve sürpriz hediyelerle faklı bir boyut kazanacak”

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.