Anadolu Grubu Bi-Fikir KAP İle Üniversite Öğrencilerinin Projelerini Hayata Geçiriyor

Anadolu Grubu Bi-Fikir KAP İle Üniversite Öğrencilerinin Yenilikçi Projelerini Ödüllendirdi 


Anadolu Grubu’nun üniversite öğrencilerinin yenilikçi projelerini hayata geçirme hedefiyle başlattığı Bi-Fikir KAP’ın final etkinliği gerçekleştirildi.

Anadolu Grubu’nun inovasyon platformu Bi-Fikir kapsamında düzenlenen Bi-Fikir KAP’a 110 üniversiteden toplam 313 proje önerisi geldi. Finale yükselen 9 proje arasından Adel Kalemcilik ile Çantamla Sağlığıma Renk Katıyorum projesini gerçekleştiren Nurdan Kayım birinci, Anadolu Isuzu ile Ek Panik Fren Sistemi projesini gerçekleştiren Berk Alpaslan ikinci, Anadolu Efes ile Tat Tablosu projesini gerçekleştiren Edip Ali Erdemir ise üçüncü oldu. 

Başarılı projeler sırasıyla 20 bin, 15 bin ve 10 bin TL ile ödüllendirilirken, Anadolu Grubu şirketlerinde uygulamaya alınma fırsatına kavuştu. 


Anadolu Grubu’nun, üniversite öğrencilerinin yenilikçi ve yaratıcı fikirlerini hayata geçirme hedefiyle düzenlediği Bi-Fikir KAP’ın (Kariyerini Anadolu Grubu’nda Planla) finali Anadolu Grubu Genel Merkezi’nde gerçekleştirildi. 

Anadolu Grubu çalışanlarına yönelik inovasyon platformu Bi-Fikir kapsamında üniversite öğrencilerinin projeye dahil edilmesiyle hayata geçirilen Bi-Fikir KAP’ın final etkinliğine; Anadolu Grubu yönetim kurulu ve üst yönetim üyeleri, üniversite öğrencileri ve mentorlar katıldı. 

Etkinlikte yarı finali başarıyla tamamlayarak finale kalan 9 projenin sunumu yapıldı. 

Yapılan değerlendirme sonucu Adel Kalemcilik ile Çantamla Sağlığıma Renk Katıyorum projesini gerçekleştiren Nurdan Kayım birinci, Anadolu Isuzu ile Ek Panik Fren Sistemi projesini gerçekleştiren Berk Alpaslan ikinci, Anadolu Efes ile Tat Tablosu projesini gerçekleştiren Edip Ali Erdemir ise üçüncü oldu. Birinci proje 20 bin TL, ikinci proje 15 bin TL, üçüncü proje ise 10 bin TL ile ödüllendirildi. 

Anadolu Grubu İcra Başkanı Hurşit Zorlu, Anadolu Grubu çalışanlarının yaratıcı fikirlerini özgürce sunabildikleri, fikirleriyle tüm Grup şirketlerine katma değer sağladıkları Bi-Fikir’i üniversite öğrencilerine açarak önemli bir adım attıklarını söyledi. 

Zorlu, “Gençlerimizin fikirlerine, projelerine önem veriyor, hayallerini gerçekleştirmelerine destek olurken ülkemizin geleceğine de büyük bir katkıda bulunuyoruz. Üniversite öğrencileri geleceğin çalışanları, geleceğin üreticileri ve geleceğin en önemli fikirlerinin mucitleri olarak her zaman odağımızda. 

Bi-Fikir ile Anadolu Grubu çalışanları tarafından hayata geçirilen projelerin gücüyle son 4 yılda toplam 575 milyon TL’lik değer yarattık. 

Bi-Fikir KAP kapsamında, gelecekte şirketlerimizde önemli pozisyonlarda yer alabilecek gençlerin programımıza katacağı yeniliklerle bu değerin katlanarak artacağına inanıyorum” dedi.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.