Üniversite adaylarının tüm cevapları ‘Move Up’ta

Üniversite adayı öğrencilere yönelik big data, siber güvenlik, yapay zeka ve blockchain gibi konularda eğitimlerin verildiği ‘Move Up’ sertifikalı eğitim programı başladı.



Birinci ayağı gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilerin tüm soruları, akademisyenler tarafından cevaplandı. 

Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) tarafından bu yıl ilk kez gerçekleştirilen ‘Move Up’ sertifakalı eğitim programının ilk ayağı gerçekleştirildi. 

Big data, siber güvenlik, blokchain, yapay zeka ve bilişim hukuku, girişimcilik ve liderlik ile yeni nesil iletişim konulu 6 ayrı katagoride yaklaşık 300 öğrenciye eğitimler verildi. 

BAU Beşiktaş kampüsünde düzenlenen etkinlikte, alanında uzman akademisyenler öğrencilere eğitimler vererek, sorularını yanıtladı.  

“Eğlenerek öğretmeyi çok iyi başarıyorlar” 
 Etkinliğe katılan 12. Sınıf öğrencisi Başak Engin, “Etkinlik hakkında çok bir bilgim yoktu. Move Up’da bir çok konuda bilgi sahibi oldum. Siber güvenlik konusunu çok merak ediyordum. 

Hukuk konusunda da özellikle ceza hukuku konusunda aklımdaki soruların cevabını buldum” derken, Cem Öğrer isimli öğrenci ise “Move Up etkinliğinin çok sıkıcı olacağını düşünüyordum ama kesinlikle yanılmışım. 

Bahçeşehir Üniversitesi, eğlenerek öğretmeyi çok iyi başarıyor. Öğretmenler cana çok yakın ve kesinlikle hiç sıkılmadım. Sıkılmadan bize her konuyu anlattılar, yardımcı oldular. Bir sürü şey öğrendim” dedi.

 “Bahçeşehir Üniversitesi ilk tercihlerimden olacak” 
Üniversite sınavına hazırlanan Ataşehir Doğa Anadolu Lisesi öğrencisi Ezgi Gür ise şunları söyledi; “Benim ilgimi çeken, girişimcilik ve liderlik konulu oturumdu. Ben geçmişte de girişimcilikle ilgilendim. Beklediğim klişe bir sunumdu ama beklediğimden daha fazlasını buldum move up etkinliğinde. Burada edindiğim bilgiler, ufkumu genişletti çok yararlı oldu benim için.

 Bahçeşehir Üniversitesi, inovatif gençliği destekleyen bir üniversite olması nedeniyle benim ilk tercihlerimden birisi olacak. Özellikle şunu gördüm, farklı bölümler seçebilirim, önemli olan şey onların birbirleriyle harmanlayarak devam etmek.

 Benim için çok eğlenceli ve bilgi dolu geçti Move Up” Öte yandan, ‘Bir Günde Geleceğine Yön Ver’ mottosuyla yola çıkan program, tüm öğrencilere ücretsiz olup 17/24 Mart tarihlerinde ikinci ve üçüncü kez tekrardan düzenlenecek.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.