Türkiye’nin En Büyük Öğrenci Zirvesi Gobı, 3-6 Mart’ta İtü Maçka Kampüsü’nde Gerçekleşecek

Türkiye’nin en büyük öğrenci zirvesi Global Opportunities in Business andInvestment (GOBI), 3-6 Mart tarihlerinde İTÜ Maçka Kampüsü’nde gerçekleşecek. 



İTÜ Yatırım Kulübü tarafından düzenlenen zirve, dünyanın dört bir yanından gelen öğrencilerin buluşma noktası olacak. 

11.si gerçekleşecek olan zirvede Turkcell CEO’su Kaan TERZİOĞLU, MC Donald’s CEO’su Oğuz UÇANLAR, Bosch Türkiye ve Ortadoğu CEO’su Steven YOUNG ve tiyatro sanatçısı Haldun DORMEN gibi önemli isimler öğrenciler ile buluşacak. 

İTÜ Yatırım Kulübü tarafından “Bu Bir Hayal Ürünüdür”ilkesiyle bundan tam 11 yıl önce ilk zirvesini gerçekleştiren Global Opportunitiesin Business andInvestment (GOBI), bu yıl 3-6 Mart tarihlerinde İTÜ Maçka Kampüsü Mustafa Kemal Amfisinde gerçekleşecek. 

2008 yılında Üniaktivite tarafından “En İyi Uluslararası Öğrenci Organizasyonu” ödülü verilen iş ve yatırım zirvesi GOBI,iş ağını geliştirmek isteyen öğrenciler ile iş dünyasındaki önemli isimlerin buluşma noktası olmaya hazırlanıyor. 

Türkiye’nin En Önemli Yöneticileri Bu Zirve’de Konuşacak 

5 binden fazla öğrenciyi ağırlamayı hedefleyenTürkiye’nin en büyük öğrenci zirvesi GOBI aynı zamanda 42 ülkeden öğrencileri de misafir edecek. 

Uluslararası bir zirveye dönüşen GOBI’de sektörünün önemli isimleri öğrenciler ile buluşarak iş dünyası ve temsil ettikleri sektörler üzerine konuşacaklar. 

4 gün boyunca sürecek zirve; Turkcell CEO’su Kaan TERZİOĞLU, MC Donald’s CEO’su Oğuz UÇANLAR, Tiyatro sanatçısı Haldun DORMEN, Bosch Türkiye ve Ortadoğu CEO’su Steven YOUNG, Yapı Kredi GMY’si Hakan Alp, Tink Kolejleri Kurucusu ve CEO’su Zeynep DERELİ, ARGE Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı ve Argüden Yönetişim Akademi kurucusu Dr. Yılmaz ARGÜDEN, TAV CFO’su Burcu GERİŞ ve Psikolog, Akademisyen ve aynı zamanda yazar olan Acar BALTAŞ’ın katılımlarıyla gerçekleşecek.  

Özel Sektör ve Akademik Dünya Her Daim Güçlü Bağlar İçinde Olmalı 

Etkinliğin iletişim çalışmalarına destek verenBrandistanbulPR’ın Ajans Başkanı Hatice Kumalar, GOBI etkinliğinin üniversite gençliği için sağladığı katma değeri “Dünyanın en önemli öğrenciorganizasyonunda gençlerin iş dünyası ile buluşması farklı sektörleri profesyonellerden dinlemeleri teori ile pratiğin deneyim paylaşımına dönüşmesi çok değerli.

Gençler ne istediğini biliyor ve beklemek yerine, şansa bırakmak yerine adım atar hatta koşar hale geldiler ve bu beni çok heyecanlandırıyor. 

Üniversitelerimiz sektör profesyonelleri ile dirsek temasını güçlendirdikçe gençlerimiz daha hazırlıklı, ne istediğini bilen, hedeflerini yolun başında belirlemiş bireyler olacaklar.Bu da uzun vadede başta özel sektörün güçlenmesi ve daha çok girişimcinin cesaret bulması anlamına geliyor”sözleri ile değerlendirdi.

İki farklı kıtadan 42 ülke ve 5000’den fazla öğrenciyi birbirine bağlayan zirve bu yıl 3-6 Mart’ta İTÜ Maçka Kampüsü Mustafa Kemal Amfisinde gerçekleşecek.Bu interaktif zirve için yerinizi ayırmayı unutmayın.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.