Kordsa, yenilediği okullarla geleceği güçlendirmeye devam ediyor

Yaşamı güçlendirme vizyonuyla kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarına devam eden Kordsa, 45 yıl önce güçlendirme yolculuğunu başlattığı İzmit’te bir kez daha çocukların geleceğini güçlendirdi. 


Kocaeli’nin İzmit ilçesine bağlı bir ilkokul ve ortaokulu, Türkiye ve dünyadan gönüllü olan 250 Kordsa çalışanı ile yeniledi. 

Lastik ve inşaat güçlendirme ile kompozit teknolojileri pazarlarının global oyuncusu Kordsa, İzmit’te bu yıl dördüncüsünü gerçekleştirdiği okul yenileme projesiyle bir kez daha çocukların geleceğini güçlendirdi. 

Her yıl bir okulu ısıtma tesisatından duvarların boyanmasına, masalardan eğitim araç gereçlerine kadar yenileyen Kordsa, bu yıl da İzmit ilçesinde yer alan bir ilkokul ve ortaokulu yeniledi. 

 Kordsa, hem ilkokul hem de ortaokulun yemekhane ve kütüphane bölümlerini yeni baştan yaparken, ortaokul için çocukların bilimle ilgilenebilecekleri bir laboratuvar kurdu. Sınıflarının dolapları ve sıraları da yenilenen okulun bahçesine bir de oyun parkı yapıldı. 

Projede Kordsa’nın 4 kıtada yer alan tesislerinden toplam 250 gönüllü yer aldı. Kordsa, faaliyet gösterdiği her ülkede, gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile içinde yer aldığı toplumu güçlendirmeyi hedefliyor.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.