Siber Güvenlik Tezsiz Yüksek Lisans Programı

Sabancı Üniversitesi Siber Güvenlik Tezsiz Yüksek Lisans Programı, siber güvenlik alanında uzman olmak, alandaki kuramsal ve uygulamalı bilgi ve yeteneklerini ilerletmek ve bu konuda başarılı bir kariyere adım atmak isteyen profesyoneller için 2018 Güz döneminde eğitime başlıyor. 

Programa 7 Eylül 2018 tarihine kadar kayıt yapılabilecek. Siber Güvenlik Tezsiz Yüksek Lisans Programı, üniversitelerin mühendislik, bilgisayar bilimleri, matematik ve temel bilimler gibi sayısal bölüm mezunları ile çalıştıkları kurumların ilgili alanlarında mesleki deneyim edinmiş ve siber güvenlik konusunda derinlemesine bir eğitim almak isteyen tüm profesyonellerin katılıma açık olacaktır. 

Güz, Bahar ve Yaz olmak üzere toplam 3 dönemden oluşan Siber Güvenlik Tezsiz Yüksek Lisans Programında öğrenciler, kuramsal temellerin verildiği, uygulamalı bir eğitim sürecinden geçecek. 

Gerçek sektör problemlerine odaklanıp, güncel siber güvenlik yazılım araçları kullanılarak gerçek siber güvenlik verileriyle çalışacak, veri toplama ve değerlendirmeye dayalı siber güvenlik istihbaratı üzerinde çalışmalar yapacaklar. Ayrıca programda, siber güvenliğin ve veri korumanın hukuki, sosyal ve etik yönleri de ele alınacak.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.