Samsung, Galaxy Note 9 destek sayfalarını yayınladı

Samsung Galaxy Note 9, 9 Ağustos tarihinde New York’ta düzenlenecek olan Unpacked etkinliği kapsamında tanıtılacak. 

Cihazın özellikleri artık netlik kazanırken, tasarım konusunda küçük soru işaretleri oluşmaya devam ediyor. 

Galaxy Note 9 ekranı büyük sürprizle geliyor

SM-N960F / DS model numaralı bir cihaz için Samsung’un internet sitesinde destek sayfaları oluşturuldu. Galaxy Note 9’a ait olan bu model numarasında, uluslararası versiyon “ F ” ile, çift SIM kartlı versiyonu ise “ DS ” ile belirtiliyor. 

Galaxy Note 9 destek sayfası yayınlanmaya başlandı! Destek sayfaları şu anda Finlandiya, Danimarka, Fransızca ve Norveç olmak üzere dört ülke için oluşturuldu. Tabi, tanıtım etkinliğine kadar Türkiye’de dahil olmak üzere 


Note 9’un satılacağı tüm ülkeler için destek sayfaları oluşturulacak. Destek sayfalarında cihazı hızlı şarj etmeden, eski telefonlardan Galaxy Note 9’a nasıl veri aktarılacağına, kullanıcının e-posta adresini telefona nasıl gireceğine ve Çift SIM kartın nasıl kullanılacağına dair basit sorulara cevap veriliyor. 

Bunun yanı sıra onlarca farklı sorunun yanıtlandığı destek sayfasında herhangi bir görsel yer almıyor. Tahmin edebileceğiniz gibi Samsung, destek sayfasında cihazın teknik özellikleri ve tasarımı hakkında en ufak bir detay bile paylaşmıyor.

Galaxy Note 9 nasıl olacak? İşte tüm özellikler

Note 9’un büyük oranda Note 8’e benzeyeceğini biliyoruz. Parmak izi okuyucusu çift kameranın altına taşınırken, daha büyük batarya kapasitesi, daha hızlı kablosuz şarj ve bazı bölgeler için 8 GB RAM seçeneği artık kesinleşen yenilikler.shiftdelete

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.