Maylo ve Migros’tan 25 Bin Kitap Bağışı

Maylo ve Migros, çocuklara okuma sevgisi aşılamak ve daha fazla çocuğun kitaba erişimini sağlamak amacıyla “TEGV’e 25 Bin Kitap” kampanyası düzenledi. 

Kampanya kapsamında, Migros mağazalarında satılan özel tasarlanmış Maylo ürünlerinin geliri ile Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na (TEGV) 25 bin kitap hediye edilecek. 

Türkiye’nin, kalite ve hesaplılığı bir arada sunaniki öncü markası Maylo ve Migros, “TEGV’e 25 Bin Kitap” kampanyası başlattı. 

Türkiye’nin 81 ilindeki Migros mağazalarında geçerli olacak proje kapsamında özel tasarlanmış Maylo 30’lu tuvalet kağıdı, 10’lu kağıt havlu ve 2’li dev havlu satışlarından elde edilecek gelirin bir kısmı ile Türkiye genelinde binlerce çocuğun kitap okumasına katkıda bulunulacak. İlk dönemi Haziran ayının son haftasında başlayacak olan kampanyanın ikinci dönemi sonbaharda gerçekleşecek. 


“Çocuklarımız bizim geleceğimiz ve sürdürülebilir bir gelecek için çocuklarımızın nitelikli eğitim almaları olmazsa olmazımız. Nitelikli eğitim ise tüm çocuklarımızın hakkı” diyen Lila Group Genel Müdürü Alp Öğücü, kampanyayla ilgili olarak şunları söyledi: 

“2010 yılından beri TEGV ile işbirliğine giderek temizlik kağıdı sektörünün ilk sosyal sorumluluk kampanyasını hayata geçirdik. 8 yılda 20 bin çocuğumuzun eğitimine katkıda bulunmuş olmak bizlere tarifsiz bir mutluluk yaşatıyor. Her geçen yıl çıtayı yükseltmeyi kendimize amaç ediniyoruz. 

Migros ile kampanya hazırlıklarımızı tamamladık. ‘TEGV için 25 bin Kitap Kampanyamız’ kapsamında sadece Migros mağazalarında satışa sunulacak özel tasarlanmış Maylo ürünlerimizin satışından elde edilecek gelirle 25 bin kitabı çocuklarımızla buluşturacağız.

Çünkü inanıyoruz ki “Bir çocuk değişir, Türkiye gelişir…” Migros Ticaret A.Ş. Hızlı Tüketim Ürünleri Pazarlama Direktörü Aysun Zaman, “Türk perakende sektörünün 64 yıllık öncü şirketi olarak üzerimize düşen sorumluluğun bilincindeyiz. Eğitim son derece önem verdiğimiz bir konu. 

Migros olarak her yıl 23 Nisan haftasında TEGV’le bir araya geliyor ve müşterilerimizin TEGV bağış kutularına bıraktıkları binlerce kitabı, kırtasiye malzemesini ve oyuncağı çocuklarımıza ulaştırıyoruz. Bu kez de Maylo ile birlikte, TEGV’in aracılığında 25 bin kitabı daha Türkiye’nin dört bir yanındaki çocuklarımıza ulaştıracağız. 

Çocuklarımız okumanın mutluluğuna bir kez daha varacaklar. Maylo’ya ve bu kampanyamıza destek veren tüm müşterilerimize teşekkür ederiz” dedi.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.