Eğitim Sektörü Sımulapp İle Dijitalleşiyor

Eğitim içeriklerini dakikalar içinde simülatif senaryolara çeviren mobil uygulama SIMULAPP, sektörü teknoloji ile buluşturarak yeni nesil ve interaktif öğrenme süreçleri tasarlıyor. 

simulapp.com Simülatif ve teorik eğitimi bir araya getirerek holistik bir model yaratan platform; kurumsal şirketler ve bireyler için gelişim yolculuğunda finansal, zamansal ve süreçsel verimlilik sağlıyor. 

Nar Eğitim ve Danışmanlık Merkezi’nin kurumlara özel mobil uygulama geliştiren grup şirketi NarTek bünyesinde tasarlanan SIMULAPP, 16 yıllık tecrübe ile yeni nesil ihtiyaçların harmanlanmasıyla oluşmuştur. 


SINIRSIZ KULLANICI, ÇOK YÖNLÜ EĞİTİM, ANINDA GERİ BİLDİRİM 
SIMULAPP, kendi iç ekibinizle oluşturabileceğiniz senaryolarınızı kolaylıkla simülasyonlara çevirmenizi sağlayan bir mobil uygulama platformu. Aynı anda sınırsız kullanıcıya erişim imkanı veren uygulama, özellikle tüm ekip üyeleri için verimliliği arttırmak isteyen büyük ölçekli şirketlerin yardımına koşuyor. 

Müşteri deneyimi projeleri, satış görüşmeleri, çağrı merkezi görüşmeleri, işe alım görüşmeleri, oryantasyon projeleri, teknik ürün bilgisi geliştirme; SIMULAPP ile şirketinizi geliştirebileceğiniz alanlardan sadece bazıları. 

SIMULAPP ile öğrenmeyi diğer bütün yöntemlerden farklı kılan yanlardan bir diğer alan ise kullanıcılar için kişiselleştirilmiş geri bildirim alma ve eğitim yöneticileri için kullanıcılar hakkında detaylı rapor imkanı sunması. 

Bu sayede, oluşturduğunuz simülasyonların verimliliği, kullanıcıların kullanım durumları, yanıt frekansları ile ilgili anlık raporlama elde edersiniz ve efektifliğinizi anında ölçümlemiş olursunuz. İnteraktif gerçek senaryolardan oluşan eğitim yolculukları sayesinde, online eğitimlerin aksine daha ilgi çekici ve dinamik bir model sunar. 

 Kurumların ekosistemlerine değer katma prensibini yaşatan NarTek, SIMULAPP aracılığıyla özelleşmiş eğitim süreçleri tasarlayarak dakikalar içerisinde kendi özel şirket eğitimlerinizi yaratma olanağı sunar. 

Video, ses, metin ya da görsellerle teorik ve simülatif yaklaşımı bir araçta birleştirerek Nar Eğitim’in öğrenmede bütüncül yaklaşımını destekler.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.