PTT Messenger uygulamasını tanıttı

Başbakan Binali Yıldırım, Bakanlar Kurulu toplantısı sırasında Zeytin Dalı Harekatı hakkında Korgeneral Metin Temel ile bir görüşme gerçekleştirdi. 
Görüşmenin dikkat çekici noktası ise kullanılan uygulama oldu. Zira, Başbakan Yıldırım ve Hatay’daki Harekat Merkezi’nde bulunan Korgeneral Temel arasındaki görüşme PTT Messenger uygulaması üzerinden gerçekleştirildi. 

iPhone X üzerinde kurulu olduğu görülen mesajlaşma uygulaması hakkında Korgeneral Temel’e bilgi veren Başbakan Yıldırım, ‘ Bugün yaptığımız görüşme ile PTT Genel Müdürlüğü’müzün tamamen yerli ve milli imkanlar ile geliştirdiği haberleşme programının tanıtımını yapıyoruz ‘ ifadelerini kullandı.


PTT Messenger nedir? PTT Messenger nasıl kullanılır? 
Milli, Güvenli Anlık Mesajlaşma ve Haberleşme Çözümü olarak lanse edilen haberleşme uygulamasını, PTT Genel Müdürlüğü geliştirdi. 

Android ve iOS desteğinin yanı sıra Windows ve Mac işletim sistemli cihazlarda çalışabilen uygulama bu sayede kullanıcılara platformdan bağımsız bir yapı sunuyor. 

PTT Messenger 
Ancak, uygulama hakkında detaylı bilgilere sahip olmadığımızı belirtmek isteriz. Zira, henüz App Store’da veya Google Play Store’da göremediğimiz uygulamanın internet sitesinde şu anda sadece APK dosyası kullanıcılar ile paylaşılıyor. 

Uygulamanın internet sitesi ise maalesef sağlıklı bir bağlantıya sahip değil. Zira, messenger.ptt.gov.tr adresine şu anda bağlantı sağlanamıyor.kaynak:shiftdelete

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.