Dünyanın ilk şeffaf iPhone 8’i ortaya çıktı

Apple‘ın eylül ayında satışa sunduğu iPhone 8 birden fazla renk seçeneğine sahip. Ancak tahmin edebileceğiniz üzere kısıtlı renk seçenekleri tüm kullanıcıları memnun etmeyi başaramıyor. 

Kimileri ise şeffaf bir telefona sahip olmanın hayalini kuruyor. Hazırlanan yeni video dünyanın ilk şeffaf iPhone 8’inin yapım aşamalarını gözler önüne seriyor. Kısaca hatırlatmak gerekire iPhone 8 normalde gümüş, uzay grisi ve yeni altın gibi renk seçenekleriyle geliyor. 

Normalde JerryRigEverything telefonların şeffaf versiyonlarını hazırlamasıyla tanınıyor. Fakat bu sefer sahneye EverythingApplePro çıkıyor. 

Şans eseri arka camı zarar görmeden ayrılan iPhone 8’i şeffaf bir hale büründürmek için kolları sıvıyor. iPhone 8’in arka camını kırmadan çıkartmayı başarmak neredeyse imkansız. 
Fakat bu aşamayı geçtikten bu görevi gerçekleştirmek çok daha kolay bir hal alıyor. Önce bir jilet yardımıyla camdaki boyanın sıyrılması gerekiyor. Bu süreç sırasında Apple logosu ve iPhone yazısına zarar vermemek için ise ekstra çaba harcamak gerekiyor. 

Özenli çalışmanın sonunda cam tamamen temizleniyor. iPhone 8’in arka yüzeyi ise genellikle metal bir görünüme sahip. Bunu değiştirmek cihazın devrelerini bozmadan pek mümkün görünmüyor. 

 Şeffaf bir hale büründürülen iPhone 8 suya dayanıklılığını tamamen yitiriyor. Cihazın garantisinin bozulmasının yanı sıra kablosuz şarj teknolojisinden de yararlanamıyorsunuz.kaynak:log

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.