Avrasya Tüneli En Güzel “Tünel Hikayeleri” İle Kazandırıyor

İstanbul’da iki kıta arasındaki ulaşım süresini 5 dakikaya indiren Avrasya Tüneli, insanların hayatını olumlu yönde nasıl etkilediğini yaşanmış gerçek olaylarla anlatmak için sosyal medyada “Tünel Hikayeleri” adıyla bir yarışma düzenliyor. 

Avrasya Tüneli İşletme İnşaat ve Yatırım A.Ş. tarafından düzenlenen yarışma, Avrasya Tüneli sayesinde yaşanan mutlu ve duygusal anları tüm toplumla paylaşabilmeyi hedefliyor. 11 Eylül-8 Ekim 2017 tarihleri arasında #TünelHikayeleri etiketiyle (hashtag) Twitter’da paylaşılacak olan ilgili videolar seçici kurul tarafından değerlendirilecek ve 4 kişi Samsung Galaxy Note 8 akıllı telefon ile ödüllendirilecek.  

Avrasya Tüneli ile Yaşanmış “Tünel Hikayeleri” Hizmete açıldığı günden bu yana sürücülerden yoğun ilgi gören ve Kumkapı-Koşuyolu güzergahında yolculuk süresini 5 dakikaya indiren Avrasya Tüneli açıldığı günden bu yana hayatını kolaylaştıran özellikleri ile de öne çıkıyor. 

Avrasya Tüneli'nin insanların hayatını olumlu yönde nasıl etkilediğini yaşanmış gerçek olaylarla anlatmak, Avrasya Tüneli sayesinde yaşanan mutlu ve duygusal anıları tüm toplumla paylaşabilmek amacıyla Avrasya Tüneli İşletme İnşaat ve Yatırım A.Ş. tarafından "Tünel Hikayeleri" adlı bir yarışma düzenleniyor.

  #TünelHikayeleri Tünel Hikayeleri Yarışması’na katılım ve ödül kazanma şansı için, 11 Eylül-8 Ekim 2017 tarihleri arasında, kendi hayatlarına dokunan en güzel Avrasya Tüneli hikayelerini Twitter’da, maksimum 2 dakikalık video formatında ve #TünelHikayeleri etiketiyle paylaşmak yeterli olacak.

 #Tünel Hikayeleri etiketiyle paylaşılacak olan ilgili videolar, Avrasya Tüneli İşletme İnşaat ve Yatırım A.Ş. yöneticilerinden oluşan Seçici Kurul tarafından değerlendirilecek ve her haftanın kazanan videosu belirlenecek. 
 4 Adet Samsung Galaxy Note 8 Hediye  
11 Eylül-8 Ekim 2017 tarihleri arasındaki dört hafta boyunca yüklenen videolar, hafta bazında değerlendirilecek ve toplamda kazanan dört video sahibine birer adet Samsung Galaxy Note 8 hediye edilecek. Yarışmaya 18 yaşından büyük ve Türkiye sınırları içerisinde ikamet eden herkes katılabilecek. Yarışmaya katılım şartları ve diğer detaylar için www.avrasyatuneli.com adresi ziyaret edilebilir. 

"TÜNEL HİKAYELERİ" YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN KONUSU: 
İki kıta arasındaki en kısa ve en güvenilir geçiş olan Avrasya Tüneli'nin insanların hayatını olumlu yönde nasıl etkilediğini yaşanmış gerçek olaylarla anlatmak, Avrasya Tüneli sayesinde yaşanan mutlu ve duygusal anıları tüm toplumla paylaşabilmek amacıyla Avrasya Tüneli İşletme İnşaat ve Yatırım A.Ş. tarafından "Tünel Hikayeleri" adlı bir yarışma düzenlenmiştir. 

Yarışma 8 Eylül-8 Ekim 2017 tarihleri arasında sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden yürütülecektir. #Tünel Hikayeleri etiketiyle (hashtag) Twitter’da paylaşılacak olan ilgili videolar Avrasya Tüneli İşletme İnşaat ve Yatırım A.Ş. yöneticilerinden oluşan Seçici Kurul tarafından değerlendirilecek ve her haftanın kazanan videosu belirlenecektir. 8 Eylül-8 Ekim 2017 tarihleri arasındaki dört hafta boyunca yüklenen videolar, hafta bazında değerlendirilecek ve toplamda kazanan dört kişi aşağıda detayları belirlenen hediyeyi kazanacaktır. 

KATILIM KOŞULLARI: 
1. Yarışmaya 18 yaşından büyük ve Türkiye sınırları içerisinde ikamet eden herkes katılabilir. Yarışma sonunda kimlik tespiti yapılacağından katılımcıların gerçek kişi olması gerekmektedir. 2. Yarışmaya katılım Twitter üzerinden #TünelHikayeleri etiketiyle video paylaşımı şeklinde gerçekleşebilecektir. 
3. Katılımcıların Avrasya Tüneli’nin @avrasyatuneli Twitter hesabını takip etmesi gerekmektedir. 

4. Yarışma videosu, Avrasya Tüneli sayesinde yaşanan mutlu ve duygusal anıları tüm toplumla paylaşabilmek amacıyla, İstanbul’da Avrupa ve Asya kıtaları arasındaki en kısa ve en güvenilir geçiş olan Avrasya Tüneli'nin videoyu paylaşacak kişinin hayatını olumlu yönde nasıl etkilediğini yaşanmış gerçek olaylarla anlatmalıdır. 
5. Yarışma videosu Avrasya Tüneli içinde çekilmemiş olsa bile konusu Avrasya Tüneli’ni ilgilendirmelidir. 

6. Paylaşılan video, #TünelHikayeleri etiketi üzerinden videoyu paylaşan kişiye ait olmalıdır. 

7. Paylaşılan videolar, sahibi kişi tarafından kesinlikle sürücü koltuğundan çekilmemiş olmalıdır. Sürüş çekimlerinde hatalı kullanım, trafik kurallarını ihlal eden görüntüler gibi sürüş güvenliğini bozacak her türlü çekim eleme konusudur. 

8. Yarışma’ya katılım 8 Eylül 2017 saat 09:00’dan 8 Ekim 2017 saat 23:59’a kadar istenilen zamanda yapılabilir. 8 Ekim 2017 tarihinden sonra yapılacak video paylaşımları yarışma kapsamı dışında kalacaktır. 

9. Yarışmaya katılacak kişiler Tünelle ilgili daha fazla bilgi ya da yönlendirmeyi www.avrasyatuneli.com adresinden sağlayabilirler. 

10. Bir yarışmacı birden fazla video ile katılabilir. 

11. Videolar istenilen formatta olabilir ancak her bir video maksimum 2 dakika uzunluğunda olmalıdır. 

12. Çekilen videoda ya da paylaşılan mesajlarda kötü söz, küfür ya da hakaret kullanılmamalıdır; T.C. yasalarına aykırı herhangi bir suç ve kabahat içeren aktivitelere yer verilmemelidir. Bu tür içerikler eleme konusudur. 

13. Yarışmaya katılmak için herhangi bir katılım bedeli yoktur.

14. Yarışmaya gönderilecek videolar daha önce ticari amaçlı ya da başka bir yarışma için kullanılmamış olmalıdır. 

15. Katılımcı yarışmaya gönderdiği videonun tümüyle kendisine ait olduğunu kabul, beyan ve taahhüt eder. Başkasına ait bir video olması ya da başka yarışmada kullanılan bir eser olması durumunda doğabilecek telif hakkı ihlallerinin hukuki sorumluluğu katılımcıya aittir. 

16. #Tünel Hikayeleri ‘ne bu yarışma kapsamında kendisi veya içinde bulunduğu video sahibi tarafından yüklenen videolarda görüntüleri yer alan gerçek veya tüzel kişiler video, fotoğraf veya diğer kayıt ve görüntülerini, ses ve ismini zaman, yer, muhteva ve süre kısıtlaması olmaksızın, reklam, tanıtım amaçlarıyla umuma arzında ya da her türlü satış ve pazarlama amaçları ve/veya ATAŞ’ın kendi bünyesinde ve ATAŞ’a ait sosyal medya hesaplarında, halka açık tüm dijital reklam mecralarında, websitesinde kullanım amacı dahil olmak üzere yasalara uygun sair amaçlarla, halihazırda bilinen veya ileride geliştirilebilecek her türlü medya iletişim araçları ile ve her tür mecrada, aynen veya değiştirerek kullanabileceğini gayrikabili rücu kabul ve beyan eder, bu kullanıma ilişkin herhangi bir ilave izin, bildirim veya maddi karşılık beklemeksizin muvafakat ettiği kabul edilir. 

Aksi davranışta bulunduğu takdirde sorumluluk videoyu paylaşan kişiye aittir. 

17. Video paylaşımı yaparak yarışmaya dahil olan katılımcılar, Seçici Kurul’un yarışmaya gönderilen videoların görüntülerinin tamamını veya bir kısmını görüntü veya fotoğraf veya metin olarak, ödül alsın ya da almasın yarışma ile doğrudan veya dolaylı olarak, katalog, broşür, afiş vb basılı materyallerde, ayrıca tanım amacıyla ATAŞ’ın web sitesi ve Sosyal Medya hesapları olan Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter veya Youtube gibi çeşitli sosyal medya kanallarından, halihazırda bilinen veya ileride geliştirilebilecek her türlü medya iletişim araçlarında kullanma hakkına sahip olduğunu ve bunun için video sahibine herhangi bir telif ücreti ödenmeyeceğini peşinen kabul etmiş sayılacaktır. 

ÖDÜLLER: 
1. Kazanan kişiler veya videolar haftalık bazda belirtilen yarışma haftalarının tamamlanmasına müteakip ilk iş günü sonunda belirlenecektir. 17 Eylül 2017 Pazar günü, 24 Eylül 2017 Pazar günü, 1 Ekim 2017 Pazar günü ve 8 Ekim 2017 Pazar günlerinde saat 23:59’a kadar paylaşılan videoların değerlendirilmesi şeklinde belirlenecektir. Avrasya Tüneli deneyimini en etkili biçimde paylaşan 4 adet videonun sahibi 4 kişiye birer adet Samsung Galaxy Note 8 (Ürün kodu: SM-N950FZKATUR) hediye edilecektir. 

2. Ödüller derecelerin kamuoyuna açıklanışından itibaren 1 ay içerisinde taraflara teslim edilecektir. Ödüller üretici firmanın Türkiye stoklarıyla sınırlıdır. Avrasya Tüneli, taahhüt edilen ödül yerine aynı değerde olmak koşuluyla hediye cep telefonunun özelliklerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. 
3. Ödüle hak kazanan videonun sahibinden başka videoda yer alan diğer gerçek veya tüzel kişiler ödül konusunda herhangi bir hak iddia edemez. 
4. Seçici Kurul değerlendirmesi sonucunda ödüle layık bir video bulunamaması durumunda ödül iptal edilir. 
5. Ödüller Asil Kazanan ve Yedek Kazanan olarak belirlenecektir. Asil kazanan ATAŞ’ın Twitter hesabından ilan edildikten itibaren 3 gün içinde direkt mesaj yoluyla Seçici Kurul ile iletişime geçmezse Yedek Kazanan açıklanacaktır. Yedek Kazanan da 3 gün içinde direkt mesaj yoluyla Seçici Kurul ile iletişime geçmezse ödül iptal edilecektir. 

ÖDÜL KAZANMA KRİTERLERİ: 
Seçici Kurul, #TünelHikayeleri etiketiyle paylaşılan videoları değerlendirirken Avrasya Tüneli’nin özelliklerini ve olumlu yönlerini yansıtma biçimi ve yaratıcılık kriterlerini göz önüne alacaktır. Bu yarışmaya başvuran herkes yarışmanın bütün koşullarını kabul eder ve şartnameye uymayı taahhüt eder. 

Avrasya Tüneli İşletme İnşaat ve Yatırım A.Ş. (ATAŞ) Hakkında: Avrasya Tüneli İşletme İnşaat ve Yatırım A.Ş. (ATAŞ), İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Projesini gerçekleştirmek üzere, 2009 yılında, Türkiye’den Yapı Merkezi ve Güney Kore’den SK E&C şirketleri tarafından kuruldu. ATAŞ, Avrasya Tüneli Projesi’nin finansman, inşaat ve 25 yıl boyunca işletmesinden sorumludur. www.avrasyatuneli.com

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.