Garanti bankası kartlarına ücretsiz 3 taksit fırsatı

Kampanyaya sadece SMS ile bilgilendirilen müşterilerimiz dahildir. 5 Eylül’e kadar yurt içinde, Garanti Bankası Kredi Kartlarınızla yapacağınız 75 TL-7.500 TL arası peşin alışverişleriniz sonradan 3 taksite ücretsiz olarak bölünecektir. 

Kampanyaya katılmak için bankamızda kayıtlı olan cep telefonunuzdan harcama yapmadan önce KMP yazıp 3340'a göndermeniz gerekmektedir. Kartın son 6 hanesinin yazılmasına gerek bulunmamaktadır. 

Kampanyaya BonusFlaş uygulamasından da katılım gerçekleştirilebilir. Kampanyaya katıldığınıza dair onay SMS'ini aldıktan sonra, Garanti Bankası Asıl Kredi Kartlarınızla yurt içinde yapacağınız 75 TL-7.500 TL arası taksitsiz alışverişler ücretsiz olarak 3 taksite bölünecektir. 


Kampanyaya katılmadan önce yaptığınız alışverişler ile ekstre kesim tarihinizde yaptığınız alışverişler kampanyaya dahil edilmeyecektir. 

Yasal düzenlemeler gereği telekomünikasyon, doğrudan pazarlama ile ilgili harcamalar, yurt dışında yapılan harcamalar ve yemek, gıda, alkollü içecek, akaryakıt, kozmetik, ofis malzemesi ile hediye kart, hediye çeki alımlarında taksitlendirme yapılamamaktadır. 

Alışverişler, Garanti POS'u, Sanal POS veya başka banka POS'larında yapılabilir. Bankamızda kayıtlı olmayan cep telefonlarından gönderilen katılım başvuruları dikkate alınmayacaktır. 

Kampanyaya sadece Miles&Smiles Kredi Kartları, Flexi Kredi Kartları, Bonus kredi kartları, Money Bonus kredi kartları ve American Express Kartları dahildir. Diğer banka Bonusları, ticari kartlar, Bonus Flexi veya Bonus Genç kartlar kampanyaya dahil değildir. 

Taksitli işlemler, ekspress limitle yapılan işlemler, bonus kullanımları, nakit çekim ve benzer işlemler, mail order işlemleri, anlık veya otomatik fatura ödemeleri, vergi, fon ve sigorta ödemeleri, yurt dışında yapılan tüm alışverişler ve 75 TL altındaki ve 7.500 TL üzerindeki alışverişler kampanyaya dahil değildir. 

3340'a gönderilecek her SMS, operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilir. (KDV ve ÖİV dahil; Turkcell 0,65 TL, Vodafone 0,40 TL ve Avea 0,50 TL) Garanti Bankası istediği zaman bu kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar. Yurt dışından kampanyaya katılım için +905327523340'a KMP yazarak SMS atılmalıdır.

Hiç yorum yok


Blogger tarafından desteklenmektedir.