Reederdan 14 Mayısta annelere özel uygun fiyatlar

Teknoloji ve bilişim alanında zirveye oynayan, bu alanda çalışmalara imza atanreeder, en değerli varlıklarımız olan annelerimiz için bu 14 Mayıs Anneler Günü’nde de birbirinden güzel seçenekleri uygun fiyatlarla sunuyor. 

Reeder, annelerimizin hak ettikleri teknolojileri, kolayca sahip olabilecekleri, her zevke ve bütçeye uygun şık tasarımlı modelleri ile birleştiriyor.  

Anneler de artık ‘’teknolojik’’ 
Hayatımızdaki en kutsal varlık olan annelerimiz her zaman en iyisini ve en güzelini hak ediyorlar. Onların her işini kolaylaştırmak da evlatlarının görevlerinden bir tanesi. Teknoloji, artık hepimizin olduğu gibi annelerimizin de hayatlarının önemli bir parçası haline geldi. 

Özellikle sosyal medyada blogları takip eden anneler, modadan tutun yemek tariflerine kadar artık tüm yeniliklerin sıkı takipçileri oldular. Onlara bu Anneler Günü’nde en güzel hediyelerden biri teknolojiyi takip edebilecekleri akıllı telefon, tablet veya bilgisayar hediye etmek olacaktır. 
14 Mayıs Anneler Günü’nde, en değerli varlıklarımız olan annelerimizi mutlu etmek için onlara verdiğimiz değeri gösterelim. Telefon, tablet veya bilgisayar Akıllı telefon, tablet ve dizüstü bilgisayar modellerine sahip olan Reeder, hediye seçme noktasında zorlananlar için güzel alternatifler sunuyor. 

P11SE akıllı telefon,M8 tablet veya W14i slim book, hem uygun fiyatları hem de şık tasarımlarıyla ön plana çıkan modeller. Android 7 Nougat işletim sistemiyle sunulan P11SE modeli 3 GB RAM, 16 GB dahili ve 128 GB artırılabilir hafızası, 13 MP arka ve 5 MP çözünürlük sunan ön kamerasıyla oldukça iddialı özelliklere ve sadece 999 TL satış fiyatına sahip. 

2 GB RAM, 16 GB dahili ve 64 GB artırılabilir depolama alanı ve 3900 mAh bataryaya sahip olan M8 tablet modeli 7.85 inç boyutuyla da oldukça kullanışlı ve taşınabilirliği kolay olan bir model. 

Reeder M8 tabletin satış fiyatı ise 449 TL. Intel’in yeni nesil 14 nm fansız işlemcisiyle piyasaya sunulan W14i slim book modeli, 4 GB RAM, 10000 mAh yüksek pil gücü, 32 GB dahili, 512 GB artırılabilir SSD seçeneği de sunuyor. 

Windows 10 işletim sistemine sahip olan W14i modelinin satış fiyatı 1099 TL. Reeder P11SE akıllı telefon, M8 tablet ve W14i slim book modellerini firmanın resmi web sitesi www.reeder.com.tr ve tüm tekno marketlerden inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

Blogger tarafından desteklenmektedir.