Lenovo Moto Z Play ile Anneninizi Son Teknoloji ile Buluşturun

Teknoloji devi Lenovo’nun Moto Modlar sayesinde tek bir tıkla profesyonel bir fotoğraf makinesine, müzik setine, projeksiyon cihazına ya da enerjisi hiç bitmeyen bir akıllı telefona dönüşebilen ürünü Moto Z Play tam annenize göre…! 

Dünyanın ve Türkiye’nin 1 numaralı bilgisayar üreticisi, sunucu alanında ve Motorola markası ile akıllı telefon pazarında hızla büyüyen teknoloji devi Lenovo’nun yeni ürünü Moto Z Play ile annenizin hayatını renklendirin! 

Insta-Share projektör modu ile bir projeksiyon cihazına, JBL SoundBoost Hoparlör modu ile müzik setine, Incipio offGRID™ Ek batarya modu ile enerji deposuna veya Hasselblad True Zoom modu ile profesyonel bir fotoğraf makinesine dönüşebilen ve akıllı telefon dünyasında yeni bir kategoriye öncülük eden Moto Z Play ile annenizi teknolojinin en son haliyle tanıştırın. 
 Moto Z Play, 5.5 inç Full HD ekranı, 3510 mAh güçlü bataryası, 6.99 mm inceliği ve 165 gr. hafifliği ile benzersiz bir akıllı telefon. Alüminyum çerçevesi, ince ve hafif tasarımı ile Moto Z Play oldukça şık. Moto Z Play TurboPower™ hızlı şarj özelliği sayesinde de 15 dakikalık şarj ile 9 saat pil ömrü sunuyor. 

Moto Z Play, 16 MP arka kamerası ve lazer fokusu ile de dikkatleri üzerine çekiyor. 5MP flaşlı ön kamerasında yer alan geniş açılı lens ile de her zaman hatırlanacak en güzel selfie’leri annenizin olsun! Annenizin Modu Hangisi? Hepsi de Olabilir Tabi... 

Anneniz, Insta-Share projektör modu ile artık dizilerini kaçırmamanın keyfini yaşasın! Tüm yüzeylere 70 inç büyüklükte yansıtma yapabilen devrim niteliğindeki bu mod ile anneniz dizi keyfini dilediği zaman, dilediği yerde yaşayabilecek. “Benim annem günün her anında yüksek ses kalitesiyle müzik dinlemekten hoşlanır” diyorsanız, Moto Z Play harika bir hediye alternatifi olacak! 

Anneniz, Moto Z Play’in JBL SoundBoost Hoparlör modu sayesinde tek bir tıkla müzik setine dönüşen yeni akıllı telefonu ile sevdiği şarkıların tadını yüksek ses kalitesi ile dinleyebilecek. Tüm bu özelliklerin yanında büyüleyici fotoğraflara imza atmak da Moto Z Play ile artık çok kolay. 

Anneniz Hasselblad True Zoom modu ile profesyonel fotoğrafçılara taş çıkartarak, birbirinden güzel fotoğraf albümleri yapabilecek. Moto Z Play, Incipio offGRID™ Ek Batarya modu sayesinde ise şarj problemi olmadan rahatça kullanmanın keyfini sunuyor.

Blogger tarafından desteklenmektedir.