17 Nisanda Üniversiteler tatil mi

Sandıkların başında görevli olarak bekleyecek olan öğretmenlerin yorucu mesaisi ve okulların tertibinin bozulması nedeniyle 16 Nisan pazar günü yapılacak seçim dolayısı sebebiyle 17 Nisan Pazartesi günü okullar tatil edildi. 

Peki lise ve üniversite öğrencileri bu tatilden yararlanabilecek mi? İşte binlerce öğrencinin merak ettiği sorunun yanıtı. Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, "16 Nisan'da halk oylamasını yapıyoruz, sandık kurullarında birçok öğretmenimiz görev almakta. 

Sayımların sağlıklı olabilmesi için, yapılacak itirazların da yine sağlıklı şekilde neticelenebilmesi için, aynı zamanda okullarımızda düzenin sağlanması ve temizliğinin hakkıyla yerine getirilebilmesi için Başbakan'ımızın talimatıyla 17 Nisan'ı tatil etme kararı aldık" dedi. 
 Bu açıklamaya göre MEB tarafından 17 Nisan pazartesi günü ilk okullar, orta okullar ve liselerde okullar tatil olacak ve öğrenciler yok yazılmayacak. 

 Fakat üniversite öğrencileri tarafından merak edilen 17 Nisan'da üniversiteler tatil mi sorusuna ise henüz bir açıklama getirilmedi.haber7

Blogger tarafından desteklenmektedir.