PRONTOTOUR'DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜNE ÖZEL İNDİRİM!

Yurt dışı turlarda sektör lideri olan Prontotour'dan 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde eğitimin neferi öğretmenlerimize 250 TL indirim! 

Dünyada ayak basmadık yer bırakmayan ve yurt dışı turları denildiği zaman ilk akla gelen turizm şirketi olan Prontotour, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde tüm öğretmenlerimize 250 TL indirim imkanı sağlıyor. 

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Atatürk'ün işaret ettiği muasır medeniyetler hedefine ulaşılmasında önemli bir role sahip olan öğretmenlerimiz Prontotour'un yurtdışı paket turları ile farklı coğrafyaları keşfederken yeni kültürleri de yakından tanıma fırsatı bulacak. 
Hem yurt dışında hem de yurtiçi turlarında seyahatseverlere unutulmaz tatil deneyimleri yaşatan Prontotour'un 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel kampanyası ile eğitimin neferi öğretmenlerimiz, 399 Euro'dan başlayan yurt dışı turlarda geçerli olmak üzere oda başı 250 TL indirim fırsatından yararlanabilecekler. 

Öğretmenler Günü kampanyası, sadece 24 Kasım 2016 tarihinde; Prontotour merkez ofislerinden, acentalardan, 444 91 92 no'lu çağrı merkezinden ve www.prontotour.com'dan alınan paketlerde geçerli olacak. 

Öğretmenlerimizin bu indirimden yararlanabilmesi için mesleklerini ibraz etmeleri yeterli. Prontotour'da her zaman ihtiyacınıza ve bütçenize uygun fırsatlar bulabilirsiniz. 

24 Kasım Öğretmenler Günü kampanyasının tüm detaylarını görmek ve tur paketlerini incelemek için www.prontotour.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Blogger tarafından desteklenmektedir.