MEİZU PRO 6 GELİYOR

Hatırlayacak olursanız Meizu geçen ay on çekirdekli Helio X25 işlemcisinden güç alan Pro 6 akıllı telefonun duyurusunu gerçekleştirmişti. 

Son dönemde sızan haberler Çinli şirketin bu defa telefonun Exynos işlemcili bir sürümünü hazırladığını gösteriyor. Üstelik telefonun fiyat bilgisi de netlik kazanmış durumda. 

MX serisi ve Pro 5 modellerinde Samsung’dan Exynos işlemciler tedarik eden Meizu, bir kez daha Güney Koreli üreticinin kapısını çalıyor. 

Meizu Pro 6’nın basınca duyarlı ekranını üreten Samsung, telefona bu defa Galaxy S7 ailesine güç veren Exynos 8890 işlemcisini sağlayacak. Sekiz çekirdekli Exynos 8890 işlemcisiyle daha yüksek bir performans sergileyecek 
Meizu Pro 6’da aynı zamanda kavisli ekranın (Meizu Pro 6 edge mi?) kullanılacağı iddia ediliyor. 4GB RAM’in eşlik edeceği Meizu Pro 6 özellikle Uzak Doğu’da Galaxy S7 edge’in önemli rakiplerinden biri olacağa benziyor. 

Daha Pahalı Olacak! Exynos 8890 işlemcili Meizu Pro 6 ayrıca mevcut modelden daha pahalı olacak. Telefonun Helio X25 işlemcili sürümü halihazırda 430 dolardan satıştayken, Exynos 8890 işlemcili model 460 dolardan satışa sunulacak. 

 Ekran boyutu, kamera bellek tarafından nasıl gelişmelerin yaşanacağı şimdilik bilinmiyor. Meizu Pro 6’nın Helio X25 işlemcisine sahip modelinde faz algılamalı, lazer otofokus sensörü ve 10 LED flaş ile desteklenen 21 megapiksel arka kamera yer alıyor. 

Telefonun ön kamerası ise 5 megapiksel çözünürlüğünde. 5.2 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü Super AMOLED ekrana sahip telefonda ayrıca 32/64 GB dahili depolama, USB Type-C bağlantı noktası ve 2.560 mAh kapasiteli pil yer alıyor.shiftdelete.

Blogger tarafından desteklenmektedir.