XİAOMİ Mİ NOTE 2 TEKNİK OZELLİKLERİ SIZDIRILDI

Çinli akıllı telefon üretici Xiaomi, amiral gemisi statüsündeki Mi 5 modelini MWC 2016’da tanıtmıştı. 

Markanın bir diğer üstün özellikler taşıyan cihazı Mi Note’un bu yıl yenilenecek hali olan Mi Note 2, gelen ilk teknik özellik sızıntılarına göre tam bir performans kralı olacak. 

Daha önce Samsung Galaxy Edge serilerinde bulunduğu gibi bir kavisli ekran olacağı iddia edilen cihazın ekranında ayrıca tıpkı iPhone’lardaki gibi baskıya duyarlılık özelliği de bulunacak. 

5.7 inçlik 2K çözünürlüklü bir ekrana sahip olacak olan Mi Note 2, muhtemelen Qualcomm’un ürettiği Snapdragon 820 ya da Snapdragon 823 işlemcisinden güç alacak. 
Snapdragon 823’lü ilk akıllı telefon olması beklenen cihazda 4 GB RAM ve 32/64 GB dahili hafıza seçenekleri yer alacak. Bununla beraber Special Edition adı verilecek bir sürümde 6 GB RAM ve 256 GB dahili hafıza olacağı da kaynağın paylaştığı veriler arasında. 

Xiaomi Mi Note 2’de Sony IMX298 sensörlü ve 16 megapiksel çözünürlüklü bir ana kameranın yer alacağı söyleniyor. 3600 mAh bataryalı telefonun Qualcomm Quick Charge 3.0 desteğine sahip olacağı da sızdırılan bilgiler arasında yer alıyor. 

Mi Note 2 eğer bu veriler ışığında uygun bir fiyatla piyasaya çıkarsa tam bir fiyat/performans devi olması muhtemel. Bakalım Çinli Xiaomi, Mi 5’te yakaladığı premium havasını phablet modelinde de devam ettirebilecek mi?scroll

Blogger tarafından desteklenmektedir.