PRONTOEĞİTİMDEN YURTDIŞINDA YAZ OKULLARI

Yurtdışı turlarda 23 yıllık tecrübesiyle, kaliteli hizmetten ödün vermeyen Prontotour, yurtdışı eğitim departmanı “ProntoEğitim” i hizmete açtı… 

Seyahat severlere farklı destinasyon önerileriyle dünyanın kapılarını açan Prontotour, 10 -17 yaş grubu öğrencilerin katılabileceği 3-4 haftalık yaz okulu programlarıyla, ailelere yurtdışı eğitiminde alternatifler sunuyor. 

Çocuklarının en az bir yabancı dil öğrenmesini hedefleyen aileler, özellikle yurt dışı yaz okulu seçeneklerine yoğun ilgi gösteriyor. ProntoEğitim programları, çocuklara gittikleri ülkenin kültürünü yakından tanıyıp, pratik yapma ve kısa sürede dil gelişimi imkanı sağlıyor. 
Yaz okulu programları, başta İngiltere, Amerika olmak üzere, Almanya, Fransa, İtalya, Avusturya, Malta gibi pek çok Avrupa ülkesinde konusunda uzman eğitimciler, deneyimli ve güvenilir kurumlar tarafından sunuluyor. 

ProntoEğitim standart yaz okulunun yanı sıra, dil + futbol, basketbol, tenis, golf, sanat, müzik gibi çeşitli spor ve sanat dallarında, profesyonel eğitmenlerle yapılan programları da öğrencilerle buluşturuyor. Çocuklar dil öğrenirken, ilgi duydukları alanlarda ki becerilerini geliştirebiliyorlar. 

Futbol eğitimi veren kamplar erkek öğrencilerin en çok tercih ettiği yaz okulu programları olarak öne çıkıyor. Genellikle 2-4 haftalık programlardan oluşan futbol yaz kamplarına dünyanın pek çok ülkesinden öğrenciler katılıyor. ProntoEğitim, futbol tutkunu öğrencilere İngilizce + Arsenal Soccer School programlarını sunuyor. York, Cheltenham ve Felsted’de bulunan yaz okullarında sunulan bu programlar oldukça popüler olup, yoğun ilgi görüyor. 

ProntoEğitim, portföyünde bulunan dünyanın en iyi eğitim kurumları ile yurtdışına gitmek isteyenleri bir araya getirip; doğru okul, doğru program, doğru ülke ve bütçe analizi yaparak, öğrencilerin en yüksek faydayı sağlayacağı programa karar vermesine yardımcı olan deneyimli danışman kadrosuna sahip. 

Çocuklara sunulan yaz okulu programlarının yanı sıra, yetişkinlere yönelik dil programları, iş adamlarına yönelik mesleki programlar, şirket çalışanlarına yönelik özel hazırlanmış sektörel programlar, yurtdışından gelen eğitimciler ile şirket bünyesinde kurumun ihtiyaçları doğrultusunda verilen grup dersleri, aile + çocuk programları, üniversite ve lise yerleştirme gibi pek çok konuda yurtdışı eğitim danışmanlık hizmeti de ProntoEğitim tarafından sağlanıyor. 

Eğitimden iş dünyasına, sanattan bilime, hemen her alanda kişisel ve profesyonel gelişimin gerekliliğinin bilincinde olan ProntoEğitim, aile ve çocuğun isteklerini doğru analiz ederek en uygun eğitim seçeneklerini sunuyor.

Blogger tarafından desteklenmektedir.