OPEN ENGLİSH TÜRKİYEDE

Open English, öğrencilerine ana dili İngilizce olan öğretmenlerle internet üzerinden 7/24 ders imkanı sunuyor. Türkiye, 2015 İngilizce Yetkinlik Endeksi’ne göre 70 ülke içinde 50’nci sırada. 

Ülkemizde nüfusun sadece yüzde 9’u bir yabancı dil konuşabiliyor. Her yaştan insanın sürekli olarak bir şekilde İngilizce öğrenmeye çalıştığı Türkiye’yi “heyecan verici bir fırsat” olarak gören ve bu nedenle yatırım kararı alan Open English, online İngilizce eğitimi alanında dünyanın en büyük kurumları içinde yer alıyor. 

Kurulduğu 2007'den bu yana 20'den fazla ülkede 500 binden fazla kişinin İngilizce’yi akıcı bir biçimde konuşmasına yardımcı olan Open English, İngilizce öğreniminde farklı bir yaklaşım sunuyor. İnternet bağlantısı olan her yerde haftanın 7 günü 24 saat boyunca eğitim imkanı yaratan Open English, ana dili İngilizce olan profesyonel eğitmenlerle çalışıyor.  

Moreno: İçeriklerimiz çarpıcı 
Open English'in kurucusu ve CEO'su Andres Moreno, Türkiye pazarıyla ilgili şunları söyledi: "Türkiye, hem ekonomik hem kültürel açıdan büyük bir merkez konumunda ve heyecan verici fırsatlar sunuyor. Dünyanın daha etkileşimli hale gelmesiyle birlikte İngilizce son derece bütünleyici bir iletişim aracına dönüştü. 

Open English, İngilizce öğrenimini yeniden inşa etmek üzere 2007'de kuruldu. Amacımız çok yoğun bir biçimde çalışan günümüz profesyonellerinin ihtiyaçlarına cevap vermek. Biz teknolojiyi insan etkileşimini daha etkili hale getirmek için kullanmaya karar verdik. 

Başarımızın anahtarı bu oldu. Öğrencilerimize günün her saatinde ana dili İngilizce olan öğretmenlerle ders imkanı sunuyoruz. Öğretmen ve danışmanlarla etkileşimi destekleyerek, öğrencilerin hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olan bir sistem geliştirdik. 

Çarpıcı multimedya içerikleri oluşturduk. Oluşturduğumuz bu kombinasyon öğrencilerin İngilizce’yi akıcı biçimde kullanmalarına imkan tanıyor.”Haber7

Blogger tarafından desteklenmektedir.