ASAP DASH DÜNYANIN EN HIZLI ŞARJ ALETİ

Taşınabilir Powerbank şarj aletlerinin, normal olanlara kıyasla daha düşük hızlarda şarj etme durumuna çözüm olarak üretilen ASAP Dash, piyasadaki aletlere kıyasla 16 kat yüksek hız vaat ediyor. 

Kendilerine özel patentli teknolojiyle birlikte, en hızlı şarj imkanı sunuluyor. 

Piyasadaki diğer ileri düzey, seri şarj özellikli cihazlara kıyasla, 5000 mAh ile daha yüksek kapasiteye sahip olan ASAP Dash, bu sayede 48 saatten daha fazla telefonunuzun ömrünü artırabiliyor. 

 3 A şarj gücüyle bu ürün, iPhone 5 cihazlarını beş dakikada yüzde 100, iPhone 6’yı yüzde 75, Samsung Galaxy S5’i yüzde 50, Samsung Galaxy S6’yı ise yüzde 55 doldurabiliyor. 10 dakikaya varıldığında ise, bütün cihazların şarjı tamamen dolmuş oluyor. 

ASAP Dash, hem hızlı hem de uzun ömürlü Eloksallı alüminyum ile tasarlanmış, zarif görünümlü ASAP Dash, bir adet 17-21 V, patentli hızlı şarj teknolojisine sahip güç girişine, Micro USB girişine, akıllı şarj USB girişine sahip. 

Sadece iPhone veya Android cihazlar ile sınırlı olmayan ürün, aynı zamanda bütün USB cihazlarla da uyumlu. Şarjın yüzde 100 görünmesine rağmen hızlı tükenmesinin sebeplerinden olan, şarj döngüsü, ASAP Dash ile en yüksek seviyede sunuluyor. 

Normalde standart bataryalar 100 ile 300 arasında bir döngü sunarken, bazı ileri düzel ürünler 500 döngü sunabiliyor. ASAP Dash ise 1200 döngü sunarak, hızlı şarjın yanında, telefonun şarjının en uzun ömürlü kullanımını sağlıyor. Haftada 7 gün kullanılan bataryaların ömrü 1 yıl olurken, ASAP Dash ile şarj edilen cihazlarda bu süre 3 yıla kadar çıkıyor. Silah metali, gümüş, altın renk seçenekleriyle gelen ASAP Dash, 179 gram ağırlığında. 

Kısa devre korumalı, fazla şarja karşı önlemli, düşürme testlerinden geçmiş, ısınmaya karşı güvenli olan bu ürünün Indiegogo üzerinde hedefine ulaşması, çok kısa sürede gerçekleşmiş. 30 bin dolar hedefi olan ASAP Dash, bitimine 2 ay kala daha şimdiden 80 bin dolar toplamayı başardı. Ürünü satın almak için yapılması gereken bağış ise 59 dolar.shiftdelete

Blogger tarafından desteklenmektedir.