TELAFİ EĞİTİMİ 5 ŞUBATA KADAR SÜRECEK

Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu toplantısı ardından basın toplantısı düzenledi. Kurtulmuş, eğitiminden geri kalan 15 bin öğrenciye 5 Şubat'a kadar devam edecek telafi eğitimleri verileceğini duyurdu. 

Hükümet Sözcüsü şu sözleri sarf etti: “Diyarbakır, Mardin ve Şırnak illerimizin bazı yerlerinde eğitim kurumlarımızdaki bazı öğrencilerimiz maalesef eğitim alamadı. 

Bunun telafi edileceği ve hiçbir öğrencimizin mağdur edilmeyeceğini söylemiştik. Bu illerde önceki dönemde sokağa çıkma yasağı nedeniyle devam edemeyen öğrencilerimiz için seçilen bazı okullarda öğrencilerin telafi eğitimi alma için çalışmalar başlatılmıştır. 

Velilerden, ailelerden izin alınmıştır. Öğretmenlerin kendileriyle birlikte başka okullara nakledilmiş, 15 bin öğrencimizin eğitimine bugün başlanmıştır. Bugünden başlayarak 5 Şubat'a kadar telafi eğitimi alacaklar . Bu sayı artacak. Ailelere çok teşekkür ediyoruz. 

Ayrıca öğretmenlerimize bu zor dönemde öğrencilerini yalnız bırakmadığı için yürekten teşekkür ediyoruz” Kurtulmuş, ayrıca öğrenci ve öğretmenler için psikolojik danışma imkanları da sunulacağını duyurdu.bugün

Blogger tarafından desteklenmektedir.