FUTBOL ATEŞİ GNÇTRKCLL İLE ÜNİVERSİTELERDE YÜKSELİYOR

gnçtrkcll’nin, gençlere unutulmaz bir futbol deneğimi yaşatmak amacıyla hayata geçirdiği “Adil Oyun” etkinliği başladı. 

Etkinliklerde, üniversite öğrencileri Rıdvan Dilmen’in ev sahipliğinde futbol dünyasının efsane isimleriyle yapılacak söyleşilere katılma fırsatı yakalayacak. Üniversitelilerin en büyük destekçisi gnçtrkcll’in ana sponsorluğunda gerçekleşecek “Adil Oyun” etkinliği üniversite öğrencileriyle Rıdvan Dilmen’i bir araya getiriyor. 

21 Ekim’de Kültür Üniversitesi’nde gerçekleşecek, Rıdvan Dilmen’le birlikte futbol dünyasının efsane isimlerinin söyleşilerinin yer aldığı ve birbirinden ilginç futbol yarışmalarının düzenlendiği “Adil Oyun” etkinliği 24 Mayıs’a kadar toplam 10 ilde 20 üniversite kampüsüne coşku getirecek. 

Öğrenciler “Anonsun Kralı” nı yapacak 20 üniversitede gerçekleşecek “Adil Oyun” etkinliğinde öğrenciler, usta futbolcu Rıdvan Dilmen’in futbol dünyasının efsane isimleriyle gerçekleştireceği ve NTV Spor’da yayınlanacak söyleşilerine katılma şansı yakalayacaklar. 

Etkinliğe katılan üniversite öğrencileri birbirinden renkli oyunlarla hem eğlenecek , hem de sürpriz ödüller kazanma şansına sahip olacaklar. Etkinlik boyunca gerçekleştirilen tüm yarışmalar sosyal medyada #gnctrkcllkampuste hashtag’iyle de takip edilebilecek. 

İhtiyacı olan okullara spor malzemeleri bağışlanacak Etkinliğin gerçekleşeceği tüm kampüslerde dolu dolu bir haftanın yaşanacağı “Adil Oyun” organizasyonunda anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine de imza atılacak. Etkinliğin gerçekleşeceği üniversitelerde her bir öğrencinin atacağı imza 1 TL olarak kabul edilip, tur sonunda, imza sayısı tutarında spor malzemesi, desteğe ihtiyaç duyan okullara bağışlanacak. 

Değiştir Hocam, Gnctrkcll’e Gel! Türkiye’nin en büyük gençlik kulübü gnçtrkcll, bu dönem üniversite öğrencilerine yeni transfer teklifini de duyurdu. Şimdi gnçtrkcll’e transfer olan gençlere, “Değiştir Hocam” söylemiyle Turkcell’in ayrıcalıklı iletişim dünyasının kapılarını en uygun koşullarla açıyor.

Blogger tarafından desteklenmektedir.