UĞUR KOLEJİNDEN TOFD BAKIM MERKEZİNE ENGELSİZ ARAÇ DESTEĞİ

Başta Özel Uğur Eğitim Kurumları Kurucusu Kemal KOÇAK olmak üzere Uğur Koleji yöneticilerinin, öğretmenlerinin, okul aile birliğinin ve velilerinin katkılarıyla alınan engelsiz aracı artık TOFD Hüsnü Ayık Bakım Merkezi’nde. 

Kurulduğu 2009 yılından bu yana toplumsal dayanışma, destekçi ve bağışçıların katkıları ile 18 yaşını doldurmuş, bakımını üstlenecek kimsesi olmayan, ekonomik ve sosyal yoksunluk içinde bulunan omurilik felçlileri yararına hizmet sunan Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Hüsnü Ayık Bakım Merkezi, uzun zamandır ihtiyaç duyduğu engelli minibüsüne Uğur Koleji’nin destekleri ile kavuştu. 

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ile Uğur Koleji Sosyal Sorumluluk Kulübü “Uğurlu Eller” tarafından organize edilen Rüya ve Maskeler Dans Gösterisi Uğur Kolej Özel Gösterimi sonucunda elde edilen gelirle alınan “engelsiz aracı” Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Hüsnü Ayık Bakım Merkezinde düzenlenen törenle TOFD’ye teslim edildi. 

İstanbul Beylikdüzü – Gürpınar’da yer alan TOFD Hüsnü Ayık Bakım Merkezi’nde yapılan araç teslim töreninde Uğur Koleji Genel Müdürü Haluk Koçak, Uğur Koleji Yönetimi ve öğretmenleri ile Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Genel Başkanı Ramazan Baş, Genel Başkan Yardımcısı Semra Çetinkaya, dernek çalışanları ve bakım merkezi sakinleri bir araya geldi. 

Teslim töreninde söz alan TOFD Genel Başkanı Ramazan Baş duyarlılığı ve desteklerinden ötürü Uğur Koleji Ailesi’ne teşekkür ederek başladığı konuşmasında; “ Bugün, tamamen toplumsal dayanışma ve desteklerle ayakta duran bakım merkezimizin ihtiyaç duyduğu donanımlı engelli minibüsünün teslim töreni vesilesiyle bir araya geldik. Uzun süredir kurumlar arası gönül birliğimizin oluştuğu Uğur Koleji yönetimi ihtiyaç duyduğumuz her an olduğu gibi bugün de yanımızda yer alarak bakım merkezimizin engelli minibüsü ihtiyacını karşıladı. 

Bakım merkezi sakinlerimizin hastaneye, şehir merkezine ulaşımları tehlikeli ve zor olabiliyordu. Artık daha emniyetli bir şekilde sakinlerimiz istedikleri yerlere ulaşma imkanı bulabilecek. Sayın Genel Müdürümüz Haluk Bey başta olmak üzere emeği geçen tüm öğretmenlerimize, velilerimize ve tüm Uğur Koleji Ailesi’ne çok teşekkür ederiz.” dedi. 

Duygu ve düşüncelerinden dolayı Baş’a teşekkür eden Özel Uğur Eğitim Kurumları Genel Müdürü Haluk Koçak yaptığı konuşmada engelli hayatın zorlukları ve bu zorluklara karşı duyarlı olunmasını gerektiğini vurgularken; “ Bakım merkezinin böyle bir ihtiyacı olduğunu duyduğumuzda bütün arkadaşlarım bizzat bu desteğin içinde yer almak istedik. Bugün aramızda olamasalar da Okul Aile Birliğimiz ve tüm velilerimiz de canla başla çabalayarak aracın alınmasına vesile oldular. 

Uğur Koleji olarak engelli hayatın zorluklarının farkındayız.” dedi. Uğur Koleji olarak daha birçok güzel çalışmada TOFD ile bir arada olacaklarının altını çizen Koçak ; ”Bizlerin yanında yer alarak bu desteğe katkıda bulunan yönetimimize, Okul Aile Birliğimize, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederim.” dedi. 

Teslim töreni sonrasından bakım merkezinin tüm birimlerini gezen Uğur Koleji Yönetimi ve öğretmenleri sakinlerin yapmış olduğu el işi nakışlar, ebru çalışmaları ve resimler karşısında etkilenirken, başarılı çalışmalarından dolayı TOFD yönetimi ve sakinlerini tebrik etti.

Blogger tarafından desteklenmektedir.