OKUL DÖNEMİNDE HİJYEN CEPTE

Eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte kalabalık okul ortamında bakterilere daha fazla maruz kalan çocukların el temizliğine daha fazla dikkat etmesi gerekiyor. 

Sağlık Bakanlığı’ndan Biyosidal Ruhsatı’na sahip alkol ve paraben içermeyen Uni Wipes Antibacterial Islak Cep Mendilleri, çocukların gün boyu her yere temas eden ellerini derinlemesine temizleyerek hijyen sağlıyor. Ellerimiz çevre ile sürekli temas halinde olduğundan, gün boyu bakterilere maruz kalıyor. 
Özellikle okul gibi ortamlarda çocukların el temizliğine daha çok özen göstermesi gerekiyor. Bu noktada Uni Wipes Antibacterial Islak Cep Mendilleri ise el temizliğinde çocukların yardımcısı oluyor. Uni Wipes Antibacterial Islak Cep Mendilleri, her ortamda çocuklara hijyenik temizlik sağlıyor. 

Çocukların ellerini derinlemesine temizleyen Uni Wipes Antibacterial Islak Cep Mendilleri, içeriğinde bulunan ‘klorheksidin’ maddesinin antibakteriyel özelliği sayesinde ciltte bulunan zararlı bakterileri cildin yapısına zarar vermeden temizliyor. 

Sağlık Bakanlığı’ndan *Biyosidal ruhsatlı Uni Wipes Antibacterial Islak Cep Mendilleri, alkol, paraben ve boya maddesi içermiyor ve cilt ile uyumlu pH değerine sahip. İhtiyaç duyulan her ortamda hızlı ve etkili temizlik sağlayan Uni Wipes Antibacterial Islak Cep Mendilleri, çocukların yanı sıra yetişkinlerin de ellerinde hijyen sağlıyor. 

Cepte ve çantada kolay taşınabilen boyuyla Uni Wipes Antibacterial Islak Cep Mendilleri ile hijyeni her an yanınıza taşıyabilirsiniz. Uni Wipes Antibacterial Islak Cep Mendilleri 15'li ve avantajlı 3'lü paketler halinde 3,25 TL’den satışa sunuluyor.


Blogger tarafından desteklenmektedir.